Perbandingan Harga – Ibu Mengandung

Sungguh mudah untuk kita berbelanja berlebihan terutamanya apabila ini pertama kali menjadi seorang ibu ataupun ibu mengandung. Anda pasti sudah menyediakan berpuluhan senarai dari keperluan untuk hospital sehingga ke hari indah kelahiran tersebut.

Senarai itu dengan mudahnya boleh bertambah dan menjadi lebih mahal kerana ada sahaja yang menarik untuk perlengkapan si kecil dan juga ibu dari laman-laman anatarbangsa.

 

Tip: Untuk penjimatan berganda, gunakan alamat terdekat BuyandShip untuk pembelian dari laman UK, USA, Jepun, Korea, Hong Kong dan China. 

Kami sudah menyediakan senarai keperluan yang dapat membantu anda sebagai ibu mengandung untuk mulai kehidupan baru sebagai seorang ibu.

** Jumlah “Dengan BuyandShip Malaysia” tertera adalah penganggaran harga dalam  mata wang Malaysia dan termasuk caj penghantaran ke Malaysia  menggunakan BuyandShip Malaysia.

 

Rainbow Light Prenatal One Multivitamins

Pengambilan vitamin adalah cara yang terbaik untuk memastikan ibu dan juga bayi mendapat nutrien yang secukupnya. Rainbow Light Prenatal One Multivitamins mengandungi asid folik untuk perkembangan otak dan pertumbuhan tulang belakang. Tidak ketinggalan, Vitamin A, B, C, D dan iron untuk darah, tulang, kulit, dan kesihatan imun.

Sea-Band Mama Morning Sickness  Pergelangan Tangan

Morning sickness sering dikeluhkan oleh wanita hamil. Ia adalah tanda yang baik untuk kehamilan. Mengikut kajian, akutekanan di P6 (Nei-Kuan) pada pergelangan tangan untuk mengurangkan rasa mual. Stud plastik di Sea-Bands untuk diletakkan di titik-titik pergelangan tangan untuk keselesaan anda.


Manual Pemilik Bayi: Arahan Pengendalian, Tips Pengendalian Masalah, dan Nasihat Penyelenggaraan Tahun Baru
Anda pasti akan mendapat buku-buku ibu mengandung seperti  “What to expect when you’re expecting.” Kami mengambil jalan yang berlainan dengan subjek yang lebih intim kepada kehidupan ibu, “Owner’s Manual”. Ia akan menceriakan lagi hidup anda dengan pengetahuan asas penjagaan anak.

Tali Pinggang Ibu Mengandung AZMED

Mengandung selama 9 bulan bukanlah mudah, Kadangkala anda perlu mendapatkan pertolongan sewajarnya semasa detik-detik sebegini. Tali Pinggang Ibu Mengandung AZMED memberi keselesaan  kepada ibu mengandung untuk sepanjang hari.

Set Selimut Bayi  Tula  (Waves)

Bersedia untuk kedatangan Si kecil bermakna membeli perlengkapannnya. Jangan lupa untuk mendapatkan selimut untuk membalut bayi supaya bayi anda tidak kesejukan. Dengan set selimut bayi Tula, bayi anda akan sentiasa selesa dan bersedia untuk dunia yang baru.