Perbandingan Harga – Gamer

Isu PUBG baru-baru ini menjadi topik hangat bukan sahaja di sosial media, malahan juga dibawa ke dewan parlimen. Walaupun begitu, sudah lama kita tahui keindahan gaming ini kerana bukan sahaja anda dapat mengasah bakat anda tetapi juga dapat membuat rakan-rakan baru dari platform game itu sendiri. Selami dunia gamimng ini dengan perlengkapan yang cukup dan sempurna. ‘Game’ juga boleh didapati dalam pelbagai jenis dan bentuk, seperti board game.

Tip: Untuk penjimatan berganda, gunakan alamat terdekat BuyandShip untuk pembelian dari laman UK, USA, Jepun, Korea, Hong Kong dan China.

** Jumlah “Dengan BuyandShip Malaysia” tertera adalah penganggaran harga dalam  mata wang Malaysia dan termasuk caj penghantaran ke Malaysia  menggunakan BuyandShip Malaysia.

Netgear Nighthawk Pro Gaming XR500 WiFi Router

Antara faktor yang menyumbang kepada sesi gaming yang lancar adalah dari sambungan internet yang laju. Penyelesaiannya adalah pada router yang bagus kerana dengan Netgear Nighthawk Pro Gaming XR500, ia boleh menstabilkan ping, mengurangkan pancang lag untuk sambungan internet yang lancar sepanjang hari.

 

 

 

Razer Kraken Pro V2 Wired Stereo Gaming Headset

Selami dunia ‘virtual’ ini dengan pendengaran jelas seakan-akan anda berada di situ dengan Razer Krazen Pro V2 headset. Ia menjanjikan kualiti bunyi yang jelas untuk pendengaran yang tajam semasa anda pertempuran anda. Bukan itu sahaja, ia juga mempunyai fungsi mikrofon untuk anda berkomunikasi dengan pemain-pemain lain! Sesuai untuk sambungan Xbox dan playstation juga.

 

 

Nacon PS4 Revolution Pro 2 Controller

Nacon PS4 Revolution Pro Controller mempunyai rangkaian fungsi yang boleh membantu skill anda untuk ke tahap yang seterusnya. Dari butang yang boleh di ‘custom’ ke butang ‘trigger’, anda boleh mengubahnya mengikut keperluan ataupun kelesaan anda untuk mendapat pengalaman gaming anda pada tahap yang optimum.

 

 

 

PlayStation VR Borderlands 2 and Beat Saber Bundle

Kenapa anda perlu gunakan imaginasi anda jika anda boleh melaluinya sendiri, sama seperti di dunia berikut. PlayStation VR Bundle ini sesuai untuk game menembak, menawarkan anda pengalaman yang tiada tandingan – dari visual hingga ke pendengaran anda. Pasti anda terus teruja!

 

 

 

Mansions of Madness Board Game (2nd Edition)

Jika anda tidak begitu minat digital game, anda juga boleh mendapatkan Mansions of Madness edisi terkini. Board Game ini diinspirasikan dari H.P.Lovecraft yang boleh disambungkan pada aplikasi untuk mendapat pengalaman bermain yang lebih syok!