Raya Bergaya: Banana Republic

Pembelian untuk persiapan Hari Raya bukan untuk wanita sahaja, ia juga untuk kaum adam yang menginginkan peragaan yang kurang tradisional untuk menyambut Eid pada tahun ini. Banana Republic sesuai untuk apa jua perubahan fesyen dan juga cuaca.

Kami sudah membuat pilihan terbaik untuk anda dan menyenaraikannya di bawah khas untuk sambutan Hari Raya tahun ini. Banana Republic menawarkan penghantaran dalam negeri secara percuma dengan pembelian melebihi USD $50! Gunakan alamat gudang BuyandShip Malaysia untuk penjimatan.


1. Slim Heathered Traveler Pant | USD $87.99

Diberi perincian yang seakan-akan siluet dengan Banana Republic, Seluar Heathered Traveler ini diperbuat dari fabrik yang amat selesa seperti kain kapas dari Itali untuk pemakaian seharian.


2. Slim-Fit Linen Shirt | USD $74.50

Diperbuat dari linen yang ringan dan potongan slim-fit untuk pemakaian yang lebih bergaya. Fabrik ini sesuai untuk cuaca panas seperti di Malaysia kerana ia sangat sejuk di badan dan tahan lasak.

3. Heathered Belt Bag | USD $59.50

Mengikuti kepesatan perubahan fesyen dan trend, Heathered beg pinggang seperti beg traditional fanny pack ataupun boleh diubah menjadi beg silang untuk look yang lebih moden.

4. Signature Pique Polo | USD $39.50

Untuk hari-hari yang lebih kasual, polo shirt dari Banana Republic adalah pilihan pertama anda! Ia mempunyai perincian yang unik dan diperbuat dari teknologi fabrik yang tahan lama.

5. Ervine Sunglasses | USD $78

Direka untuk hari-hari yang terang dengan sinaran matahari, Jika anda memandu atau menggunakan pengangkutan awam, ini amat sesuai untuk anda. Kaca mata ini diberi perincian khas untuk keselesaan sepanjang hari.

6. Slim Medium Wash Jean | USD $89.50

Seluar jeans sering diperbuat dari fabrik yang keras dan tebal, tetapi di Banana Republic, seluar jeans ini amat selesa dan sejuk untuk dipakai dari satu open house ke open house yang lain.

7. Nicklas Leather Sneaker | USD $128

Untuk pemakaian kasut sepanjang hari, kasut kulit ini sangat ringan dan selesa. Mempunyai prestasi OrthoLite yang menjanjikan keselesaan yang tahan lama.

8. Heather Stretch Webb Buckle Belt | USD $49.50

Selesa dan serba boleh, tali pinggang ini diberi inspirasi dari bahan tenunan yang bermutu tinggi dari teknologi terkini untuk menghasilkan tali pinggang yang tahan lama dan sesuai untuk apa jua padanan peragaan.