Tawaran untuk Sony summer kickoff di Amazon!

Sony adalah jenama yang mengeluarkan koleksi alat teknologi untuk semua kehendak pasaran, tidak kira jika anda seorang gamer, suri rumah, mahupun penggemar muzik, pasti ada produk yang sesuai untuk anda. Mereka menjanjikan produk yang berkualiti dengan memberi perincian pada setiap proses pembuatannya. Hal ini memberi kepastian kepada orang ramai untuk pengunaan yang lasak dan buat jangka masa yang panjang.

Tawaran hebat untuk produk keluaran Sony ini boleh didapatkan terus dari Amazon. Amazon adalah antara key players pertama dalam e-commerce yang menakluki dunia teknologi dengan menawarkan kepelbagaian barangan dan produk untuk orang ramai. Platform ini juga membuat penghantaran ke Malaysia tetapi, dengan BuyandShip anda dapat menikmati penghantaran antarabangsa kerana kami menawarkan penghantaran antarabangsa serendah RM18/Lb sahaja! (Dengan menggunakan alamat gudang US BuyandShip, anda juga boleh menikmati penghantaran percuma dari Amazon)

 

DualShock 4 Wireless Controller for PlayStation 4 – USD $39.99 (MYR166.58)

Adakah anda gamer die hard? Adakah anda gamer professional? Tak rasa ke seperti ia satu profesional sport? Tambahan lagi, profesional sport yang bukan murah. Setiap musim pasti ada yang perlu di-update dan ada gadget yang lebih maju.Controller adalah antara gadget yang amat penting untuk pengalaman bermain yang lebih disenangi. Controller yang dibawa ke Malaysia selalunya dinaikkan harga. Maka untuk berjimat dapatkan DualShock 4 Wireless Controller for PlayStation 4  dalam warna midnight blue terus dari Amazon!

 

Sony SRS-XB12 Extra Bass Portable Bluetooth Speaker – USD $38.00 (MYR 158)

Alangkah indahnya jika kita boleh dengar irama muzik semasa mandi tanpa nervous alat elektronik anda akan terkena air dan rosak. Sony SRS-XB12 bluetooth speaker ini menjanjikan penyelesaian kepada permasalahan anda itu kerana speaker ini kalis air dan juga habuk! Jadi nikmati sesi mandian anda dengan irama lagu yang berdesus selama 16 jam berterusan!

 

Sony Noise Cancelling Headphones WH1000XM3 – USD 298.00 (MYR 1240.00)

Ini lagi satu alat pendengaran yang wajib untuk kita rintangi aktiviti seharian kita. Dari perjalanan untuk ke pejabat, mahupun sesi Gym anda, ia pasti akan mendampingi anda. Headphones dari Sony ini juga bluetooth, jadi anda tidak perlu bergelut dengan wayar headphones pada setiap masa! Dapatkan ia terus dari Amazon untuk menikmati potongan harga ini.

 

Sony Alpha a7IIK Mirrorless Digital Camera – USD $998 (MYR 4155)

Penstabilan imej dalam badan 5-axis pertama di dunia dalam kamera kanta penuh. Sony Alpha a7IIK ini sesuai untuk penggemar photographi kerana dengan kanta ini, anda pasti boleh menangkap detik-detik yang begitu indah tanpa mengkompromi kualiti gambar tersebut. Model pertama di dunia ini diberikan potongan harga sebanyak USD $200 (MYR 832.20)! Dapatkan ia sekarang dari Amazon sementara tawaran ini masih sahih.