Buyandship US Top Picks: Peralatan Aktiviti Luar

Malaysia adalah negara yang penuh dengan sumber semula jadi. Tidak hairanlah bahawa menyertai aktiviti luar telah menjadi hobi utama untuk rakyat Malaysia.

Peralatan aktiviti lasak dan sukan yang terdapat di dalam negara boleh dikatakan agak mahal. Anda patut mengambil kesempatan atas jualan besar-besaran yang berlaku di Amerika Syarikat untuk barang-barang dan peralatan sesuai untuk aktiviti sebegini.

Kami telah mengumpul beberapa kedai kegemaran kami dari AS untuk Buyandship US Top Picks: Peralatan Aktiviti Luar. Dapatkan akses ke caj penghantaran antarabangsa yang berpatutan bersama Buyandship sekarang!

Setiap pembelian melebihi RM500 akan dikenakan cukai dan duti dari pihak Kastam Malaysia dan Buyandship tidak bertanggungjawab untuk caj-caj ini. Pihak Buyandship akan menghubungi anda untuk membantu proses pembayaran cukai anda.

1. REI Co-op

Kedai dan jenama luar terkenal di Amerika Syarikat, REI menawarkan barangan untuk semua aktiviti luaran dan sukan, dari pakaian dan kasut ke peralatan. Pada masa ini, REI sedang memberi diskaun setinggi 40% sempena hari kemerdekaan AS pada 4 Julai.

2. Steep&cheap

Backcountry bermula pada tahun 1996 dengan matlamat menyediakan gear outdoor yang terbaik. Tetapi pelanggan yang mahukan tawaran terbaik dari syarikat ini mungkin mahu memilih kedai outlet mereka, Steep&cheap.

3. L.L. Bean

L.L. Bean merekabentuk produk yang membantu keluarga semua jenis untuk menghabiskan masa di luar bersama-sama . Ia percaya lebih banyak masa yang anda habiskan di luar bersama-sama, lebih baik. Itulah sebabnya mereka merekabentuk produk yang memudahkan anda dan keluarga anda untuk berjalan lebih lama dan tidak perlu risau tentang cuaca.