Buyandship US Top Picks: Jenama ‘Skincare’

Menjaga kesihatan kulit patut menjadi amalan yang dipupuk dari umur muda, tetapi ia masih tidak terlambat untuk bermula sekarang. Amalan yang bagus perlu juga dilengkapkan dengan produk-produk ‘skincare’ yang bersesuaian dengan jenis kulit anda. Jenama-jenama yang kami telah kumpul untuk senarai ini adalah beberapa jenama yang telah meraih perhatian para konsumer di Malaysia.

Dapatkan penjimatan berganda apabila anda menggunakan servis Buyandship untuk membawa balik pesanan anda dari kedai-kedai online ini. Caj penghantaran antarabangsa Buyandship hanya RM18/lb sahaja! Dapatkan akses sekarang!

1. Glossier

Dari kiri ke kanan: Bubblewrap (¬RM108), Balm Dotcom Trio (¬RM124) dan Priming Moisturizer (¬RM91).

Salah satu jenama skincare yang paling ‘hype’ dari Amerika Syarikat, Glossier mendapat taraf ‘cult-favourite’ untuk produk-produknya yang senang diguna dan ‘minimalist’.

2. The Ordinary

Dari kiri ke kanan: “Buffet” + Copper Peptides 1% (~RM120), Coverage Foundation (~RM29) dan 100% L-Ascorbic Acid Powder (~RM24).

Banyak yang tergoda dengan harga murah The Ordinary, malah juga teramat gembira dengan qualiti dan keberkesanan produk-produknya. Jenama ini patut berada dalam senarai mesti cuba anda!

3. SkinStore

Kalau anda mahukan lebih banyak pilihan, anda boleh ke laman SkinStore. Ianya hampir sama dengan laman kecantikan LookFantastic tetapi dengan tumpuan kepada skincare.