Program Rujukan Rakan – Anda dan Setiap Rakan Anda Akan Dapat RM5!

Adakah anda berpuas hati dengan perkhidmatan Buyandship? Kongsi pengalaman anda bersama rakan-rakan, anda serta rakan anda boleh menerima RM5 setiap seorang!

Bagaimana cara untuk bermula? Log masuk ke akaun anda untuk akses ke Pusat Ahli anda. Pergi ke “Program Rujukan Rakan“, dimana “Nombor Rujukan Rakan” atau “Pautan Rujukan” anda akan dilampirkan. Anda boleh memberi rakan anda nombor rujukan atau gunakan pautan rujukan di Facebook atau blog anda.

Sebaik sahaja rakan anda berjaya mendaftar sebagai ahli Buyandship melalui nombor rujukan atau pautan anda, serta menyelesaikan pesanan pertama mereka melalui Buyandship, anda berdua akan menerima 5 kredit secara automatik! 5 kredit ini boleh digunakan untuk pesanan Buyandship yang seterusnya!

Tidak ada batasan untuk berkongsi nombor rujukan anda. Semakin ramai kawan yang anda rujuk, semakin banyak mata kredit yang anda boleh perolehi!

lightbulb-03Jangan lupa untuk mengingatkan rakan anda!

  • Jika mereka menggunakan “Nombor Rujukan Rakan”, ingat untuk memasukkan “Nombor Rujukan Rakan” semasa proses mendaftar. Jika tidak, mata bonus tidak akan diberikan kepada mana-mana pihak.
  • Jika mereka menggunakan pautan rujukan, “Nombor Rujukan Rakan” anda harus dipaparkan secara automatik di halaman pendaftaran rakan anda. Sekiranya gagal melakukannya, rakan anda perlu memasukkan semula “Nombor Rujukan Rakan” 10 digit secara manual untuk menerima mata bonus.
  • Program Rujukan Rakan hanya untuk sah untuk kegunaan pendaftar di negara atau bandar yang sama.