TIGA Maklumat Kemas Kini Penting yang Anda Perlu Tahu Mengenai Penghantaran AS

new-us-zip-code

Terdapat 3 isu penting mengenai penghantaran dari AS. Hara panda boleh bersabar dan memberi perhatian kepada nota berikut.

1. Kod ZIP Baru Gudang AS Diubah

Buyandship telah menerima banyak maklumbalas daripada pengguna kami bahawa apabila mereka memasukkan 97251 (kod ZIP gudang AS kami), beberapa laman membeli-belah AS secara automatik mengisikan “9614” sebagai nombor lanjutan (empat digit terakhir) kod ZIP yang berbeza daripada jumlah yang ditunjukkan di laman web kami. Melihat perbezaan nombor, kami terus menghubungi USPS untuk mengesahkan kod ZIP gudang AS kami.

Mengikut jawapan yang diterima dari USPS, mereka menyatakan bahawa “9614” kini ditunjukkan pada sistem pos mereka sebagai nombor lanjutan gudang AS kami yang bukannya kami telah diberikan oleh USPS bulan lalu. Mengetahui perubahan kod ZIP, kami telah mengemas kini maklumat gudang AS kami.

Sila ambil perhatian bahawa kod ZIP gudang AS terkini adalah 97251-9614, bukannya dengan “9616” sebagai nombor sambungan yang diumumkan dalam jawatan terdahulu. Kod ZIP yang terbaru ini telah berkuatkuasa. Anda sangat digalakkan untuk mengemas kini maklumat penghantaran AS anda secepat mungkin. Buyandship meminta maaf ke atas sebarang kesulitan yang menyebabkan anda.

Berikut adalah dua soalan mengenai Kod ZIP gudang AS kami yang anda ingin tahu lebih lanjut.

  1. Q: Bagaimana jika saya telah menggunakan “9616” sebagai nombor pelanjutan kod ZIP?

    Jangan risau. Kami telah memeriksa dengan USPS, dan mengesahkan bahawa jika anda menggunakan 97251-961 “6” dengan alamat penghantaran yang betul (alamat gudang AS kami), bungkusan anda boleh dihantar ke gudang kami. Tetapi, mungkin terdapat kelewanted untuk penghantaran kerana kod Zip. Beberapa bungkusan mungkin memerlukan 1 hingga 2 hari tambahan untuk penghantaran.

  2. Q: Bagaimana jika eBay tidak menerima mana-mana kod ZIP berikut, 97251, 97251-9614, 97230, 97230-3440?

    Apabila anda memasuki 97251-9614 sebagai Kod ZIP alamat penghantaran AS anda di eBay, kadangkala muncul mesej yang kod ZIP tidak sah. Kami percayai yang ini masalah kemaskini sistem eBay. Kami menghubungi eBay mengenai isu ini, tetapi masih menunggu jawapan mereka. Berikut adalah kod ZIP yang mungkin mempunyai masalah di eBay, 97251, 97251-9614, 97230 dan 97230-3440.

Jika anda menemui masalah ini apabila anda berbelanja di eBay, anda panda boleh bersabar. Buyandship terus menjejaki isu ini dan akan mengemaskini sebarang berita terkini dari eBay.

Jika anda masih mempunyai pertanyaan tentang kod ZIP, sila hubungi kami. Sekali lagi, kami memohon maaf kepada sebarang kesulitan. Terima kasih kerana kerjasama anda mengenai perubahan ini.


2. Gudang AS baru telah digantikan dengan penutupan Gudang asal

Gudang AS asal tidak lagi wujud untuk Buyandship. Mana-mana bungkusan yang dihantar ke lokasi ini akan dianggap sebagai dibuang. Gudang AS baru kami di NE Airport Way telah mula beroperasi selama berbulan-bulan. Sila semak alamat penghantaran AS anda supaya sudah dikemas kini. Klik DI SINI untuk mendapatkan maklumat terkini gudang AS Baru kami.


3. 1 min-langkah untuk mengelakkan kehilangan bungkusan Amazon anda

Langkah 1-min ini boleh meminimumkan risiko kehilangan bungkusan anda dalam perjalanan ke gudang kami, supaya sebarang alasan buatan manusia yang boleh dielakkan. Berikut adalah beberapa langkah untuk diperhatikan. Selepas ini, bungkusan anda boleh dihantar dengan cara yang lebih selamat.

Kami berusaha untuk menawarkan penghantaran luar negara yang lebih effisyen dengan perkhidmatan terbaik kami. Terima kasih atas sokongan berterusan anda kepada Buyandship.