Ulang Tahun ke-5 Buyandship: Kami Memberi Ganjaran Kepada Peminat Kami!

Sempena sambutan Ulang Tahun ke-5 Buyandship, kami memberi ganjaran kepada para peminat setia kami dengan memberi kredit penghantaran PERCUMA! Dari 14 Oktober hingga 13 Disember 2019, peminat platform media sosial Buyandship akan mendapat peluang untuk menebus kredit penghantaran RM3 bagi setiap akaun, setiap platform. 

Untuk menyertainya, anda perlu Like Facebook Page kami dan / atau Follow Instagram kami. Hantarkan mesej ke inbox Facebook (utk credit percuma Facebook) atau Instagram (utk credit percuma Instagram) kami dengan ID Ahli Buyandship  (MY ******) anda bersama-sama dengan media sosial anda mengendalikan sebagai bukti.

3 Alasan Kenapa Anda Harus Ikut Buyandship di Media Sosial:

  1. Kami menyediakan anda kemas kini harian mengenai tawaran terkini, jualan dan siaran baru dari seluruh dunia.
  2. Ingin belajar bagaimana untuk membeli-belah menggunakan Buyandship? Kami menyediakan tutorial video untuk membimbing anda untuk pelbagai laman web membeli-belah yang berbeza yang meliputi negara-negara seperti Amerika Syarikat, UK, Itali, Jepun, Korea, Thailand dan Australia! (Psstt … kami juga menerima permintaan mengenai tutorial video.
  3. Tidak lupa bahawa setiap hari Jumaat  jam 6 petang, Buyandship Malaysia akan  membuat siaran langsung di Facebook dan Instagram untuk program Fri-yay Deals / Deals of the Week kami! Ini adalah di mana kita bercakap mengenai jualan dan tawaran yang akan datang, berkongsi berita dengan penonton kami, serta menjawab sebarang pertanyaan yang mendesak mengenai Buyandship.

Jika anda belum mengikut akaun media sosial Buyandship di  Facebook dan Instagram, ianya masih tidak terlambat! Like dan Follow sekarang!

Para peminat yang layak akan menerima kredit penghantaran percuma selepas tempoh promosi tamat.