Pengaturan Perkhidmatan Penghantaran dan Pengiriman untuk Disember dan Januari

Black Friday akan tiba! Kami dipercayai bahawa sebahagian besar daripada anda sudah bersedia untuk jualan besar, dan adalah dijangka yang banyak bungkusan yang akan dihantar ke banyak rumah. Untuk memberi anda pengalaman yang menyenangkan dalam membeli-belah dalam talian, sila perhatikan susunan di bawah.

Perkiraan penghantaran
Untuk gudang AS kami, masa pemprosesan untuk penghantaran akan ditingkatkan.

Setelah diterima, penghantaran akan diperiksa dalam masa 2 hingga 3 hari bekerja kerana peningkatan besar jumlah bungkusan yang akan diterima.

Selepas daftar masuk, bungkusan akan dihantar dalam masa 2 hingga 3 hari bekerja.

Bagi bungkusan yang diterima tanpa perisytiharan, e-mel pemberitahuan akan dihantar dalam masa 2 hingga 3 hari bekerja. Terdapat kelewatan pada “pemeriksaan masuk” dan “pendaftaran keluar” bungkusan yang dicapai tanpa perisytiharan. Mereka akan dihantar dalam masa 3 hingga 4 hari bekerja selepas pengisytiharan selesai.

Pengaturan penghantaran
Selepas bayaran telah dilangsaikan, penghantaran bungkusan individu akan dihantar dalam masa 2 hingga 4 hari bekerja manakala 2 hingga 3 hari kerja tambahan adalah diperlukan untuk pengiriman yang disatukan dengan dua atau lebih bungkusan.

Sekiranya terdapat barang-barang yang dilarang, bungkusan besar atau bungkusan berlebihan berat didapati dalam penghantaran, ia akan mengambil 7 hingga 14 hari bekerja tambahan untuk memproses penghantaran.

Sekiranya terdapat kenyataan palsu dalam pengisytiharan bungkusan, penghantaran penghantaran akan ditangguhkan selama 7 hingga 14 hari bekerja

Sila isytiharkan bungkusan anda secepat mungkin dan jangan membeli barang-barang yang dilarang.

Pengaturan Storan Gudang
Disebabkan kenaikan penghantaran yang tiba di pusat gudang kami di Hong Kong, Buyandship telah mengubah tempoh masa storan percuma dari 30 hari ke 14 HARI BERKERJA. Perubahan ini berkuatkuasa secara serta merta dan akan berkuatkuasa sehingga akhir bulan Disember 2019.

Kami memohon maaf atas sebarang kesulitan yang timbul. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lanjut, sila hubungi wakil perkhidmatan pelanggan kami. Terima kasih untuk kerjasama dan kesabaran anda.