Giveaway Rujukan Kawan Buyandship

Kepada pengguna setia Buyandship, kami ada giveaway khas buat anda! Ajak kawan-kawan anda untuk MENDAFTAR bersama Buyandship Malaysia sekarang. Anda berpeluang untuk membawa pulang barang ekslusif daripada kami! Caranya sangat mudah: Dari 13 – 22 Januari 2020, berkongsi pautan atau kod rujukan anda kepada seberapa ramai kawan-kawan dan keluarga. Perujuk tertinggi akan berdasarkan kepada berapa banyak pendaftaran yang berjaya direkodkan oleh pautan rujukan mereka. Mulakan perkongsian Nombor Rujukan Kawan anda sekarang!

 

Bagaimanakah ia berfungsi? Akses Pusat Ahli anda dan klik pada “Program Rujukan Rakan” untuk bermula. Anda akan menemui info Nombor Rujukan Rakan atau Pautan Rujukan Rakan anda di sini.

Tiada had perkonsian; lebih banyak rakan yang anda rujuk, semakin banyak ganjaran yang anda dapatkan!

lightbulb-03Sila ingatkan rakan anda!

    • Jika mereka menggunakan “Nombor Rujukan Rakan”, sila pastikan masuk “Nombor Rujukan Rakan” semasa proses pendaftaran, jika tidak, anda tidak akan diberi ganjaran sebarang mata bonus.
    • Jika mereka menggunakan pautan rujukan, “Nombor Rujukan Rakan” anda harus dipaparkan secara automatik pada halaman pendaftaran rakan anda. Sekiranya gagal melakukannya, rakan anda perlu memasukkan semula “Nombor Rujukan Rakan” 10 digit secara manual untuk menerima mata bonus.
    • Program Rujukan Rakan hanya untuk pengguna berdaftar di negara yang sama.