Tips Membeli Belah Buyandship: Bagaimana Mengira Berat Untuk Caj Penghantaran?

Salah satu kekecewaan membeli-belah secara online di luar negara adalah kos penghantaran antarabangsa yang mahal! Pernahkah anda mengalami keadaan ketika anda hampir sahaja nak checkout, dan anda baru perasan yang kos penghantaran antarabangsa ke Malaysia sangat tinggi? Dalam sesetengah kes, ia boleh menelan kos lebih daripada harga barang anda! Biarlah Buyandship membantu  dengan perkhidmatan servis lanjutan yang berpatutan.

Yuran Pengiriman Berdasarkan Berat

Kebanyakan servis penghantaran mengira yuran penghantaran menggunakan berat volumetrik. Selalunya, berat yang dikira adalah lebih daripada berat sebenar penghantaran anda. Lebih berat bermaksud lebih banyak caj yang akan dikenakan. 😥

Dengan Buyandship, anda tidak perlu bimbang akan dikenakan caj berlebihan kerana bayaran penghantaran kami berdasarkan pada BERAT SEBENAR bungkusan anda apabila ia tiba di pusat gudang kami di Hong Kong!

Tetapi Bagaimana Saya Tahu Berapa Banyak Saya Akan Membayar?

Ini adalah soalan yang sering ditanya oleh ahli. Walaupun tiada cara yang pasti untuk mendapatkan berat yang tepat, berikut adalah beberapa perkara rujukan untuk dirujuk semasa membuat pembelian anda!

 

Anda Juga Boleh Menggabungkan Pembelian Luar Negara anda

Satu lagi titik kesukaran pembeli online menghadapi ketika membeli-belah di luar negara membayar yuran penghantaran untuk pelbagai penghantaran. Ia dengan cepat dapat disusun dan berakhir dengan sangat mahal dalam jangka masa panjang. Anda tidak perlu bimbang dengan Buyandship.

Hantar pembelian luar negara ke gudang luar negara yang terdekat (kami mempunyai 9 gudang antarabangsa), dan mereka akan dilanjutkan secara automatik ke gudang Hong Kong kami. Dari sana, anda boleh menggabungkan mana-mana bungkusan anda dalam satu penghantaran sebelum menghantarnya ke depan pintu anda! Pakej boleh disimpan di gudang Hong Kong selama 30 hari, memberikan anda masa yang cukup untuk menyatukan pembelian anda.

Secara amnya, yuran penghantaran akan dikira berdasarkan penghantaran disatukan anda, tetapi harus diingat bahawa Buyandship akan berputar ke seluruh pon seterusnya untuk berat yang dikenakan. Berikut adalah contoh bagaimana perkhidmatan penyatuan kami berfungsi:


Untuk maklumat lanjut mengenai yuran perkhidmatan Buyandship Malaysia, layari halaman Yuran kami di mana anda akan mendapati semua yang anda perlu ketahui. Terdapat juga kalkulator penukar berat (dari kg hingga lbs) dan bayaran penghantaran untuk kemudahan anda juga!