Panduan Membeli-belah: Pilihan Penjagaan Diri untuk Wanita

Wanita mempunyai peranan yang berbeza dalam kehidupan seharian mereka, contohnya sebagai pengasuh, pembantu rumah dan juga sebagai isteri! Kadang-kala mereka tidak mempunyai masa untuk penjagaan diri! Sekiranya korang tidak tahu, mengabaikan penjagaan diri mempunyai kesan buruk untuk minda, badan, dan juga kehidupan kerja korang. Amatlah penting untuk mempunyai keseimbangan antara kehidupan sosial dan ketenangan jiwa.

Hm … Apakah penyelesaian yang terbaik?” korang mungkin bertanya. Untuk permulaan, korang boleh cuba dengan menyelitkan penjagaan diri ke dalam jadual sibuk korang! Korang boleh mencari cara kreatif untuk memberi keutamaan kepada kesejahteraan diri. Terdapat banyak perkara yang boleh dilakukan untuk membantu aliran tenaga dan perubahan mood korang terus berjalan. Berikut adalah beberapa Pilihan Utama Penjagaan Diri Untuk Wanita Buyandship untuk memulakan rejim penjagaan diri korang!

Pro Tip: Menggunakan Buyandship, korang boleh mendapatkan penjimatan yang banyak untuk penghantaran antarabangsa! Berikut ialah beberapa tawaran terbaik yang korang boleh jumpa di market luar negara – gunakan Buyandship untuk menghantar pembelian korang dari seluruh dunia. 


Pilihan Utama Penjagaan Diri Untuk Wanita Buyandship

Vanzon White Noise Machine

  • Dapatkan tidur yang cukup dan lena dengan mesin Vanzon White Noise Machine! Menampilkan bunyi High Fidelity untuk korang dan anak kecil korang, korang kini boleh masuk zon tidur lebih cepat. Tidur yang lebih baik untuk anak-anak kecil korang bermakna tidur lebih baik untuk korang juga! Sekaligus menghasilkan keluarga yang lebih bahagia! Bunyi menarik? Beli peranti ini dengan menggunakan Buyandship dengan harga serendah RM114 (termasuk caj penghantaran Buyandship ke Malaysia).

M3 Naturals Himalayan Salt Scrub

  • Skrub badan boleh membantu lebih daripada mendapatkan kulit seperti bayi. Ia melakukan lebih banyak proses secara dalaman seperti menyahtoksifikasi sistem korang. Garam Pink Himalaya semulajadi dicampur dengan kolagen dan sel stem ini akan membersihkan kulit korang dengan mengelupas dan memanjangkan jangka umur sel kulit. Dapatkan mereka dari Amazon AS serendah RM146 (termasuk bayaran penghantaran ke Malaysia).

 Turmeric Curcumin with BioPerine

  • Kunyit ialah salah satu herba antioksidan yang paling kuat di planet ini dan Curcumin merupakan herba yang paling berfaedah di Tumeric, menjadikannya sebuah produk kaya nutrien yang dapat menyokong sistem kekebalan tubuh, jantung dan otak! Sertakan perkara ini ke dalam rutin penjagaan diri korang kerana ia hanyalah RM87 berbanding RM165 untuk harga tempatan! Gunakan alamat gudang Buyandship di Amazon AS dan dapatkannya serendah RM103 (termasuk bayaran penghantaran ke Malaysia).

Foreo Luna Mini 2

  • Foreo Luna Mini 2 ialah berus muka elektrik yang dapat menghilangkan kekotoran dan segala cacat cela sambil mengekalkan kulit yang sangat lembut untuk diri korang. Apa yang korang perlu lakukan ialah mengambil satu minit dua kali sehari untuk kulit yang segar, jelas dan kelihatan hebat! Denyutan T-Sonic memberikan keupayaan yang unik untuk menghilangkan kotoran dan minyak, serta sisa-sisa solekan dan sel kulit mati tanpa memberi iritasi kepada kulit. Termasuk caj penghantaran Buyandship serta caj penghantaran Yoho, korang kini boleh mendapatkan pengalaman membasuh muka terbaik serendah RM472!

lightbulb-03 Pastikan korang menggunakan alamat gudang luar negara terdekat untuk mendapatkan penghantaran antarabangsa yang berpatutan. Dari sana, korang boleh menghantar penghantaran korang ke pintu rumah korang melalui perkhidmatan penghantaran kami, dengan hanya RM18 per pound!