【Pengumuman Perkhidmatan】Perlombongan Gudang Australia Eksport Perlindungan Peralatan

au-ban-protective-items


Kerajaan Australia telah mengharamkan eksport peralatan pelindung kerana penyebaran COVID-19. Oleh itu, gudang Australia kami tidak akan mengeksport sebarang peralatan perlindungan, termasuk topeng muka, sarung tangan, gaun, kacamata dan cermin mata, tisu alkohol, pembersih tangan, dan sebagainya.

Sekiranya anda telah meletakkan pesanan barang-barang di atas di Australia, sila batalkan pesanan dengan penjual secepat mungkin.

Disebabkan keadaan khas, Buyandship akan menyediakan perkhidmatan pulang balik paket untuk petak yang tiba di gudang Australia kami. Untuk memudahkan anda menyusun pengembalian sampingan, bungkusan boleh disimpan buat sementara waktu di gudang selama satu bulan. Sila ambil perhatian bahawa mana-mana bungkusan yang terlambat akan dibuang. Apabila anda mengembalikan bungkusan anda, anda hanya boleh mengembalikannya secara keseluruhan kerana parcel tidak boleh dipecah untuk diproses selanjutnya. Untuk mana-mana petak tanpa label pemulangan, ahli mesti membeli label secara langsung daripada pengirimnya (Sila TIDAK menggunakan sebarang label balik Australia Post). Sila hubungi penjual anda secepat mungkin untuk bayaran balik barangan anda atau tindakan lain yang berkaitan.

Sekiranya pesanan anda tidak dapat dibatalkan semasa penghantaran, kami akan menyemak kandungan bungkusan, satu demi satu. Kami akan menghantar e-mel kepada anda tentang tindak lanjut penghantaran bermasalah jika ada barang terlarang yang terdapat dalam penghantaran anda.

Anda dinasihatkan untuk menghubungi kami lebih awal jika anda memerlukan masa penyimpanan yang lebih lama untuk mengatur pengembalian sampingan barangan anda.

Sila batalkan pesanan dengan penjual anda secepat mungkin kerana kami akan mengikuti arahan Kerajaan Australia dan langkah-langkah yang disebutkan di atas dari sekarang. Kami memohon maaf atas sebarang kesulitan yang timbul.

[The above content is an automatic translation. If there is any inconsistency or ambiguity between the English version and the Malay version, the English version shall prevail.]