Tentang Kami

Kebanyakkan kedai online mungkin tidak menberi servis penghantaran ke luar negara atau mungkin service penghantaran yang disediakan adalah lebih mahal dari barangan yang anda mahu beli. Mungkin inilah sebab anda tidak suka membeli dari kedai-kedai online antarabangsa. Betul tak?

Perkenalkan – BuyandShip! Operasi yang bermula pada tahun 2014, syarikat dari Hong Kong ini menyediakan servis penghantaran antarabangsa untuk pelanggan yang ingin membeli-belah dari Amerika Syarikat, United Kingdom, Jepun, Korea, China, Australia, Italy dan Thailand dengan cara yang senang dan selasa. Buyandship mempunyai rangkaian gudang yang mantap – bebas-operasi di Amerika Syarikat dan Jepun; dan gudang khusus di Korea, China, Taiwan, Hong Kong, Australia, Italy dan Thailand untuk memastikan servis pengahantaran yang cepat dan efisyen. Jadual penerbangan dari gudang-gudang kami ke pusat pengagihan BuyandShip di Hong Kong diaturkan setiap minggu, dan yuran penghantaran adalah berdasarkan berat sebenar hantaran, dan bukan mengikut saiz hantaran.

Dari sekarang, shopping online anda akan tiba ke tangan anda dengan hanya satu klik! Jadi anda bolehlah bershopping secara santai, dan tunggu hantaran anda untuk dihantar ke pintu anda!