Peragaan Sutera yang terbaik!

Cuaca panas bukan lagi perkara baru di Malaysia. Kami menyarankan anda untuk memakai pakaian yang dibuat dari fabrik yang nyaman dan sesuai untuk cuaca. Blaus Sutera adalah pemakaian yang ideal yang boleh dikategorikan sebagai ‘Must Have’ dalam koleksi pemakaian anda. Nikmati Blaus Sutera dalam lingkungan harga yang berpatutan. Daripada menghabiskan duit membayar caj penghantaran international yang mencekik darah, daftar bersama BuyandShip, dan kami akan menguruskan penghantaran anda dengan caj serendah RM10/lb!

Berlengan pendek, cutting yang selesa dan kolar bertakuk memberi blaus sutera Everlane ini comfort in versatility. Menarik lagi adalah harga blaus silk yang sangat berpatutan!

Dengan harga $98, J. Crew memperagakan blaus sutera yang menyerlahkan bentuk badan anda yang tampil menawan. Blaus sutera ini yang mementingkan keselesaan pengguna direka bentuk untuk mendambakan “easy vibe”

Dihasilkan dari krep sutera yang dilengkapi sifat legap menunjukkan rekaan yang telah dihasilkan dengan teliti untuk melahirkan rekaan yang tampak selesa dan praktikal. Blaus sutera yang diperbuat dari USA ini diperbuat dari Cuayana amat sesuai untuk peragaan harian!