Anda Beli, Kami Hantar – Dengan Murah!

Apa yang best pasal Internet ni sekarang adalah Internet Shopping! Betul tak? Siapa tak suka shopping, lagi lagi kalau tak perlu keluar dari rumah pun. Tak payah fikir outfit apa nak pakai keluar. Semua di ujung jari je.

Tapi, macam biasa mesti je ada yang menghalang hobi indah anda ini!

Kalau dah seronok pilih-pilih mana yang cantik dan unik, tengok harga pun elok. Tapi, bila nak checkout, ADUH! CAJ PENGHANTARAN LAGI MAHAL DARI BARANG?! BIAR BETUL!

So, kita search lagi, mana tahu boleh guna promo kod ke, ada Shipping percuma ke. Shipping percuma ada! Tapi, untuk penghantaran tempatan je. Wah, Sakitnya hati ni rasa.
Sampai satu tahap rasa macam nak call saudara mara atau kawan-kawan yang tinggal abroad ke kan, mana tahu ada rezeki. Tapi, tetap tak ada.

Jangan risau, BuyandShip la ‘Kawan Karibmu’ yang setia. Kami mempunyai gudang di serata dunia termasuk USA, Korea, UK, Jepun, Taiwan, Hong Kong dan banyak lagi. Anda kini boleh menikmati penghantaran tempatan percuma dengan menggunakan gudang kami di luar negara! BEST TAK BFF You? Hehe.

Lagi menarik, bila first mendaftar, anda akan mendapat 10 ganjaran kredit PERCUMA yang bernilai RM10! Ini boleh dikatakan sebagai 1 pound PERCUMA, dari BuyandShip. Dan juga 5 kredit PERCUMA kalau recommend dekat kawan-kawan. WAAAHHHH BESTNYAAA!

Perlu ke fikir fikir lagi? Tak perlu. Daftar cepat cepat dengan BuyandShip dan dapatkan ganjaran ini sekarang. Kini, Dunia hanya di ujung jari anda.