Jimat bersama kami di Buyandship!


Apa yang best pasal Internet ni sekarang adalah Internet Shopping! Betul tak? Siapa tak suka shopping, lagi lagi kalau tak perlu keluar dari rumah pun. Tak payah fikir outfit apa nak pakai keluar. Semua di ujung jari je.

Tapi, macam biasa mesti je ada yang menghalang hobi indah anda ini!
Kalau dah seronok pilih-pilih mana yang cantik dan unik, tengok harga pun elok. Tapi, bila nak checkout, ADUH! CAJ PENGHANTARAN LAGI MAHAL DARI BARANG?! BIAR BETUL!

Jangan risau, BuyandShip la ‘Kawan Karibmu’ yang setia. Kami mempunyai gudang di serata dunia termasuk USA, Korea, UK, Jepun, Taiwan, Hong Kong dan banyak lagi. Anda kini boleh menikmati penghantaran tempatan percuma dengan menggunakan gudang kami di luar negara! BEST TAK BFF You? Hehe.


Perkhidmatan BuyandShipAnggap Buyandship ni macam BFF you yang you nak tumpang barang bila diorang pergi overseas. BuyandShip kini mempunyai gudang-gudang antarabangsa termasuk di Korea, Jepun, China, UK, Amerika Syarikat dan banyak lagi. Penghantaran antarabangsa Bersama BuyandShip murah kerana menggunakan penghantaran tempatan ke gudang-gudang luar negara yang sedia ada.
1. Daftar sebagai Ahli di laman web BuyandShip
2. Apabila Online Shopping, isi maklumat penghantaran dengan alamat Gudang Buyandship Luar Negara yang sesuai dengan negara pembelian anda. Alamat-Alamat Gudang Luar Negara klik di sini. Contoh, apabila membeli dari laman pembelian Amerika syarikat, isi alamat penghantaran Gudang Amerika Syarikat.
3. Apabila mendapat pengesahan pembelian dari laman pembelian anda, dapatkan nombor jejakkan dan isytihar di laman BuyandShip untuk penghantaran yang lancar.
4. Jangan lupa juga untuk isi alamat penghantaran Malaysia anda
5. Terima Bungkusan Anda! Semudah itu.

Caj Penghantaran di kira dari Berat Sebenar bungkusan


Sebagai contoh, anda hanya membeli kasut yang dibuat daripada material yang seringan angin tapi caj penghantaran bukan main mahal! Ha, sebab cara kiraan caj penghantaran adalah dari sistem kiraan berat isipadu yang dikira dari dimensi kotak.
*Kiraan Berat Isipadu adalah 6000 x 2.2046, dirujuk dari laman BuyandShip

Berat Isipadu: 3kg = 6.614 lbs = Di bundarkan ke 7 lb
Caj Penghantaran: 7 lb x RM10 = RM70
Berat Sebenar: 1 kg = Di bundarkan ke 2 lb
Caj Penghantaran: 2 lb x RM10 = RM20
*Caj penghantaran untuk setiap paun adalah RM10 (YASSS, SO MURAH!)

Lagi menarik, bila first mendaftar, anda akan mendapat 10 ganjaran kredit PERCUMA yang bernilai RM10! Ini boleh dikatakan sebagai 1 pound PERCUMA, dari BuyandShip. Dan juga 5 kredit PERCUMA kalau recommend dekat kawan-kawan.WAAAHHHH BESTNYAAA!