Tampil Bold dengan Aksesori Statement serendah GBP £1
Be Bold! Apabila meragakan aksesori anda, fikirkan terlebih dahulu outfit yang anda akan ragakan dan vibe yang ingin anda capai for this look. Kalau dah tahu, then boleh proceed pilih aksesori mana yang sesuai. Ini la proses biasa yang kita selalu lakukan. Ternyata anda salah. Pilih terlebih dahulu aksesori statement anda then baru cari peragaan yang matchy matchy dengannya, Ini adalah kaedah yang efficient untuk mengenakan aksesori statement kerana anda memberi fokus utama kepada aksesori sebelum yang lain. Ini akan memberi impak maksima kepada aksesori statement pilihan anda.

Tetapi jangan salah sangka, Aksesori statement ini bukan sahaja untuk Dolled up looks tetapi juga amat trendi untuk dressed down looks. Anda boleh meragakan anting-anting yang Bold untuk diragakan dengan outfit yang simple seperti T-Shirt dan Jeans. Ini serta merta membuat OOTD anda lebih WOW, walaupun ia hanya simple T-Shirt and Jeans.

Menarik kan? Dapatkan koleksi Aksesori Statement dari New Look UK yang mempunyai pelbagai koleksi aksesori dengan harga runtuh serendah GBP £1! Daftar bersama kami untuk berjimat lebih lagi dengan caj penghantaran serendah RM10/lb.