Eww! Berus Makeup ada bakteria?

Sejauh mana lagi mana perlu ku berhabisan duit untuk menjaga kulit? Facial dah, Skincare routine pun dah. Kenapa tak flawless lagi? Pernahkah anda alami situasi sedemikian?


Tahukah anda terdapat banyak sumber bakteria dan salah satu sumber terbesar bakteria adalah dari penggunaan harian anda iaitu Berus makeup. Bakteria yang terkumpul di berus makeup anda menyebabkan kerosakan pada kulit anda seperti jeragat, kegatalan dan bermacam lagi. Terdapat berjuta bakteria yang berbahaya terkumpul di berus makeup anda tanpa anda ketahui, ini la yang membuat semua effort anda untuk mendapat kulit yang flawless, sia-sia sahaja. Salah satu faktor yang boleh membaiki dan mengelokkan lagi kulit anda adalah dari penjagaan kebersihan alat-alat solek anda termasuk berus makeup. Penjagaan yang rapi bukan sahaja bermaksud membasuhnya tetapi lebih kepada membersihkan berus makeup anda dengan betul.


Miracleaner- Makeup Brush Cleaner yang diperbuat dari innovasi masa kini memastikan kebersihan yang meyakinkan dengan alat pembersih berus-berus makeup. Ia boleh adalah penyelesaian anda untuk mencapai kulit flawless yang diingini. Dengan kualiti buatan yang dibanggakan, Miracleaner Makeup Brush Cleaner memastikan berus makeup anda bersih dari bukan sahaja bakteria, malahan kotoran, sel-sel kulit mati dan minyak kulit yang banyak terkumpul di berus makeup. WOW factor lagi adalah anda dapat mengeringkan berus makeup anda secepat 10 saat, tanpa perlu berpenat lelah mengeringkan berus makeup tanpa menyebabkan kerosakan pada bentuk berus-berus makeup anda. Miracleaner- Makeup Brush Cleaner adalah penyelesaian anda.


Dapatkan alat pembersih berus makeup di Miracleaner yang kini menawarkan jualan murah serendah USD $44.45 untuk Miracleaner- Makeup Brush Cleaner yang boleh didapati dalam 3 warna menarik! Dengan pembelian, anda akan mendapat 1 tahun warranty yang sahih dari Miracleaner, jadi anda tidak perlu risau jika produk rosak atau tidak berfungsi selama setahun! Cepat, sebelum stok kehabisan. Lebih jimat lagi apabila anda menggunakan BuyandShip untuk penghantaran antarabangsa serendah RM10/lb.