Nikmat dalam Kejutan

Pernahkah anda dengar tentang Subscription Box? Ia adalah nikmat dalam kejutan di mana anda boleh menikmati pelbagai barangan istimewa yang bukan sahaja lebih mahal, tetapi dalam bentuk kejutan kerana anda tidak akan diberitahu barangan yang akan diberi. Sebagai contoh, anda boleh pilih untuk membeli kotak kejutan ini sekali sahaja (one time box) ataupun bulanan. Apabila pakej sudah dipilih, anda akan diberi ruangan untuk menyuarakan contoh barangan kegemaran anda untuk menyenangkan pihak mereka mengubah kotak kejutan anda dengan lebih sempurna.

Selalunya anda hanya akan dikenakan bayaran jauh lebih rendah dari jumlah sebenar produk-produk di dalamnya. Oleh kerana Malaysia belum lagi mempunyai Kotak Kejutan seperti demikian, kami di BuyandShip membenarkan anda menikmati Kotak-Kotak Kejutan dari luar negara seperti Allure, Play by Sephora dan FabFitFun. Dengan caj penghantaran antarabangsa serendah RM10/lb, anda dapat menikmati pelbagai kejutan istimewa, hanya di ujung jari anda.


Allure Beauty Box adalah kotak kejutan yang menampilkan pelbagai produk ternama seperti Nars, HourGlass, Dior and even Morphe Brushes! Lebih memberi kejutan adalah harga kotak kejutan yang serendah USD$10 sahaja. Dengan imej Allure yang sudah diketahui ramai, Editor in Chief Allure, Michelle Lee ingin kita turut merasai keghairahan apabila mendapat produk-produk baru yang berpotensi untuk menjadi ‘Must-Have’ kita.


Tidak perlu diwar-warkan lagi, keunggulan Sephora dalam industri solekan dan dandanan tidak boleh dinafikan. Sephora bukan sahaja ada di mana-mana Shopping Mall berdekatan anda tetapi juga mempunyai rangkaian jenama kecantikan yang tidak terbilang. Wah, bestnya kalau dapat kotak kejutan ni, Sebagai penghalang adalah mereka tidak mempunyai penghantaran antarabangsa. Tetapi dengan servis BuyandShip, kini anda boleh miliki Play by Sephora.


FabFitFun pula yang menampilkan aura fun dan ceria, digandingkan dengan produk-produk ternama di seluruh dunia. Walaupun jika ingin dibandingkan harganya sebanyak USD$49.99, jauh lebih mahal dari pilihan subscription boxes yang lain tetapi, I tell you babe, berbaloi. Produk-produk di dalam kotak kejutan dari FabFitFun ini di jauh lebih mahal dari jumlah pembayaran anda. Jangan lepaskan peluang ini.