Maghribi Deco Raya

Deco rumah Maghribi selalunya meletuskan pelbagai rona-rona warna yang bold and dark. Kombinasi warna-warna tersebut membentuk Feel yang lebih morrocan dan homie. Meriah keraian Raya Aidilfitri tahun ini dari padanan deco rumah yang berinspirasikan kebudayaan dan kesenian Kota Maghribi. Padanan yang sesuai untuk raya ini menggayakan rekaan-rekaan berilhamkan islam yang amat sesuai sempena Hari Raya Aidilfitri.

Terdapat pelbagai perincian rumah yang boleh menghidupkan feel itu, tanpe berpenat lelah menggubah layout rumah sepenuhnya. Selain dari itu, anda juga tidak perlu menggeluarkan duit yang begitu banyak untuk keluar mencari perabot tersebut, malahan anda tidak perlu risau waktu-waktu jalan sesak dan sebagainya kerana anda boleh memilih, mengkaji dari rumah sahaja.

Dengan BuyandShip anda dapat menikmati tawaran-tawaran hebat dari pelbagai online websites atau shops yang mempunyai harga runtuh yang tiada tandingan. Kami menawarkan caj penghantaran serendah RM10/lb untuk penghantaran antarabangsa. Anda hanya perlu menggunakan alamat-alamat gudang luar negara kami untuk terus menikmati caj serendah ini. Realisasikan kemeriahan raya di Maghribi, dengan hanya di ujung jari anda.

*Untuk pembelian di Taobao, anda boleh menterjemah (translate) bahasa kepada bahasa pilihan anda untuk menyenangkan pemahaman pembelian anda.


Hillsby Saffron Area Rug – USD$31.99 (RM127.34)

Coppery Moroccan Lantern – USD$16.99 (RM67.97)

Moroccan Creative Iron Candlestick Chandelier –CNY¥48.88 (RM 30.42)

Glass double fruit tray –CNY ¥ 262 (RM163)

Moroccan Tea Set – CNY ¥ 488.00 (RM303.74)