Stripes is back in Power!

Stripes atau dikenali sebagai Jalur sememangnya bukan baru di peragaan fesyen, malahan kita juga telah dikenalkan dengan ciri-ciri rekaan jalur yang boleh memberi impak kurus, tinggi. lebar dan sebagainya dengan hanya bentuk rekaan jalur, semasa pembelajaran Kemahiran Hidup di sekolah menengah. Ia adalah salah satu rekaan yang tidak mudah dilupakan ataupun selalu disebut ‘evergreen’. Secara tidak langsung, padanan peragaan berjalur ini bukan sahaja dapat memberi impak positif malah dapat dibentuk mengikut citarasa anda, sekaligus dapat menaikkan keyakinan diri.

Nasty Gal yang mula berjinak dalam dunia fesyen pada tahun 10 tahun yang lalu, apabila pengasasnya Sophia Amoruso yang mempunyai hobi membeli pakaian berjenama vintage dari kedai-kedai bundle ataupun secondhand di Amerika Syarikat dan menjualnya balik pada harga yang jauh lebih mahal di Ebay. Kini Nasty Gal telah dikenal di seluruh dunia dengan peragaan-peragaan berjenama Nasty Gal, direka khas untuk netizen-netizen dengan harga yang berpatutan.

Nasty Gal mengadakan tawaran hebat sebanyak 80% untuk koleksi-koleksi mereka. Untuk segmen ini, kami di BuyandShip fokus kepada koleksi ‘Stripes’ mereka ataupun Berjalur bergandingankan harga yang menarik. Daftar bersama kami untuk mula membeli belah di Nasty Gal.


A Step in the Stripe Direction Satin Dress
USD $24.00

You’re Just My Stripe Utility Jumpsuit – USD $36.00

Play Your Cards Stripe Maxi Dress – USD
$36.00