Eid x Anthropologie

Siapa kata raya hanya seminggu? Raya Aidilfitri adalah BULAN yang bahagia sekali untuk umat islam kerana kita tetap sahaja merayakan bulan ini walaupun Kerja, sekolah dan macam-macam lagi aktiviti harian tetap harus berjalan seperti biasa. Pada bulan yang sangat mulia ini, Umat islam akan mengeratkan silaturrahim dengan membuat pelbagai majlis-majlis sempana Bulan penuh keceriaan ini.

Kerana Majlis ataupun Open House back to back, one after another. Kita jadi macam dah tak tahu nak pakai apa sebab baju dalam almari semua dah pakai, kalau nak beli baru dekat Malaysia, takut terserempak dengan orang yang pakai baju sama dengan kita. So macam mana ni eh? Jangan runsing, Kami ada penyelesaian untuk anda.

Kini Anthropologie, mengadakan tawaran hebat sebanyak 50% off. Jangan fikir hanya certain Shopping Platforms je yang sesuai untuk peragaan Raya, Di anthropologie, bukan sahaja memastikan kualiti yang terbaik tetapi juga jika dipilih dengan elok, sesuai untuk OOTD Raya. Daftar bersama kami di BuyandShip untuk mendapatkan alamat penghantaran gudang luar negara BuyandShip dan tunggu hanya 7-10 hari untuk mendapatkan pesanan anda. Ini adalah antara pilihan editor kami.


Ceres Dress – USD $150

Nova Dress – USD $80

Lena Dress – USD $100

Jordana Dress – USD $180

Lucille Dress – USD $80