ACE Family Merchandise

Austin McBroom dan Catherine Paiz, pasangan terkenal dengan Youtube Channel mereka. Dengan 8 juta peminat dan langganan di Youtube dan lebih dari 1 bilion views. Pasangan dari Los Angeles ini bukan sahaja sudah membina empayarnya sendiri tetapi juga dikelilingi banyak nama-nama terkenal di dalam dunia selebriti LA. Mereka yang kini ditambah dengan dua lagi ahli keluarga yang baru, satu sudah pun umurnya 2 tahun dan lagi satu masih dalam kandungan Catherine Paiz.

Cara hidup mereka yang sangat disukai ramai menjadi tambatan hati, tidak ketinggalan juga sifat dan gelagat mereka yang sentiasa menjadi viral kerana tidak dinafikan sungguh menghiburkan. Dengan pengaruh mereka itu, mereka sekeluarga telah menubuhkan merchandise tersendiri yang telah menjadi rebutan ramai. Dengan branding ‘Ace Family‘, mereka telah dapat menjual beratus ribu stok.

Kini peminat Ace Family dari Malaysia juga dapat berganding bahu dengan peminat Ace Family seluruh dunia. Daftar bersama kami untuk mendapatkan caj penghantaran antarabangsa serendah RM10/lb dan gunakan alamat gudang Amerika Syarikat kami.

TShirt – Black/Gray Ace Family Spade- USD $24.99

JERSEY – WHITE ACE FAMILY SPADES (WOMENS)- USD $64.99

DRAWSTRING BAG – GRAY ACE FAMILY SPADE – USD $17.99