Sale Alert: Perry Ellis

Perry Ellis adalah pengasas jenama Perry Ellis dan tidak dapat dinafikan keagungan beliau apabila sudah tidak terbilang anugerah yang telah beliau dapat sepanjang umurnya. Perry Ellis juga adalah antara jenama yang pertama untuk rekaan bentuk yang lebih skim saiz dan juga bentuk rekaan.

Setiap tahun kita menanti tawaran-tawaran hebat untuk membeli kerana walaupun harga sudah jauh lebih kurang tetapi kualiti yang tetap menjadi kepastian. Team BuyandShip Malaysia bertukus-lumus mencari tawaran-tawaran hebat di pasaran dan juga harga yang jauh lebih ideal untuk akaun bank anda.

Perry Ellis USA kini mengadakan tawaran harga sempena 4 Julai, iaitu hari penghargaan buat titik tarikh kemerdekaan Amerika Syarikat. Sempena hari yang berbahagia ini, banyak jenama-jenama terutamanya dari Amerika Syarikat menunjuk penghormatan dan penghargaan dengan memberi tawaran-tawaran menarik. Anda jangan ketinggalan, hanya perlu daftar bersama BuyandShip Malaysia untuk menikmati tawaran ini dan gunakan alamat gudang antarabangsa kami semasa ‘checkout’.