Under Armour x USA Independence Day

Under Armour ditubuhkan pada 1996 apabila pengasasnya, seorang pelajar University of Maryland Kevin Plank, juga seorang atlet sukan Rugby memupuk inovasi dengan mereka pakaian yang selesa dan mendatangkan faedah yang banyak untuk si atlet. Pakaian pertama yang direka oleh Kevin Plank adalah T-shirt, rekaan memberi fokus kepada keselesaan pemakai dan material dinamik yang dapat meningkatkan prestasi anda.

Setiap tahun kita menanti tawaran-tawaran hebat untuk membeli kerana walaupun harga sudah jauh lebih kurang tetapi kualiti yang tetap menjadi kepastian. Team BuyandShip Malaysia bertukus-lumus mencari tawaran-tawaran hebat di pasaran dan juga harga yang jauh lebih ideal untuk akaun bank anda.

Under Armour USA kini bukan sahaja mengeluarkan rekaan berinspirasikan Independence Day ataupun juga dikenali dengan 4th of July tetapi juga mengadakan tawaran harga. Sempena hari yang berbahagia buat rakyat Amerika Syarikat, banyak jenama-jenama terutamanya dari Amerika Syarikat menunjuk penghormatan dan penghargaan dengan memberi tawaran-tawaran menarik. Anda jangan ketinggalan, hanya perlu dafar bersama BuyandShip Malaysia untuk menikmati tawaran ini dan gunakan alamat gudang antarabangsa kami semasa ‘checkout’.