Morphe x Nikita DragunNikita Dragun dikenali sebagai Makeup Guru dan Beauty influencer kerana kebolehannya mengenakan pelbagai jenis makeup look yang bold dan selalunya tidak sesuai dipadankan pada ramai orang. Nikita adalah contoh yang akan ‘slay’ setiap kali dia meragakan makeup look, disertai rambut palsu yang sesuai warnanya dengan makeup look tersebut. ‘Full Look’ Nikita ini dijadikan kegilaan ramai untuk lebih berani mencuba look-look yang lebih daring dari yang biasa.

Sukacita dimaklumkan, Morphe USA telah membuat kolaborasi bersama Nikita Dragun untuk koleksi gincu matt. Koleksi ini direka secara terperinci mengikut titik kepercayaan Nikita Dragun dalam membentuk set yang lengkap untuk anda di luar sana. Dengan kolaborasi ini, anda akan diberi kepastian dalam segi kualiti dan rona warna yang menggoada untuk menyempurnakan MOTD anda.

Dapatkan Morphe x Nikita Dragun Lip Matte Collection ini dari Morphe dengan menggunakan khidmat penghantaran antarabangsa BuyandShip. Anda hanya perlu mendaftar dan isi alamat gudang BuyandShip di Amerika Syarikat. Caj penghantaran ialah RM10/lb, tanpa apa-apa caj tersembunyi.