Glossier Phase 1 Set

Glossier kebelakangan ini menjadi sebutan ramai kerana keberkesanannya merawat dan mencerahkan kulit. Glossier mendambakan imej Simple yet Chic. Dengan kepastian kualitinya, telah ramai beauty influencer yang meraih kegemilangan koleksi produk dari Glossier tanpa segan silu. Antara produk yang menjadi sebutan ramai adalah Glossier Phase 1 Set, merangkumi tiga produk-produk keluaran Glossier, antaranya adalah Milky Jelly Cleanser (Pencuci muka), Priming Moisturizer (Pelembap Muka) dan Balm Dotcom (lip balm) untuk mencerahkan kulit yang kusam, merawat jeragat dan juga membentuk kelembapan kulit yang maximum untuk kulit yang lebih kelihatan sihat dan cerah.

Jika anda tidak mahu rungsing memikirkan produk-produk kecantikan muka yang perlu dibeli untuk menjana dan menghasilkan kulit yang lebih sihat, dapatkan set Phase 1 ini dari Glossier, kerana anda hanya perlu 3 produk ini untuk menjaga kulit muka dan bibir anda. Bukan itu sahaja, ia juga amat senang dibawa ke mana sahaja kerana tidak memakan banyak ruang kerana hanya 3 ini sahaja yang perlu dibawa.

Dengan pembelian secara set, anda dapat berjimat sebanyak RM49. Daftar bersama BuyandShip untuk mendapatkan Glossier Phase 1 Set dengan penjimatan harga ini. Penjimatan juga berganda apabila anda menggunakan penghantaran antarabangsa BuyandShip Malaysia kerana caj penghantaran dari kami adalah hanya serendah RM10/lb.