Great Big Lash Maybelline

Sudah menjadi kebiasaan apabila koleksi terpilih sahaja yang masuk dalam Malaysia dan selalunya apa yang kita mahu dari luar negara tidak dapat di Malaysia. Selalunya, ramai menantikan koleksi dari luar negara terutamanya yang selalu digunakan ‘Beauty Guru’ yang mengsyorkan kepastian kualiti.

Antara yang dipercayai ramai apabila dikategorikan ‘Drugstore Makeup’ adalah jenama Maybelline New York. Maybelline New York adalah antara jenama yang akan kehabisan stok kerana kepastian kualiti dan harganya yang berpatutan. Namun alangkah baiknya kalau kita di Malaysia pun dapat koleksi-koleksi luar negara yang selalu disebut-sebut Beauty Guru.

Dapatkan mascara yang juga selalu kehabisan stok di luar negara dari jenama Maybelline New York iaitu MAYBELLINE GREAT LASH MASCARA – BLACKEST BLACK. Dengan hanya RM31.90 dan RM10 untuk khidmat penghantaran antarabangsa dari kami, anda dapat merasakan apa sebenarnya yang istimewa produk ini bila dipakai. Kerana ia Kalis air, ia sesuai juga untuk pemakai kanta mata palsu dan sesuai untuk cuaca di Malaysia yang panas menyebabkan kita selalu berpeluh. Lentikan diwujudkan oleh binaan beberapa kot atau lapisan dari masacara ini akan membuat anda kelihatan lebih ceria.