Summer x Next Women UK

Pernahkah anda terasa seperti di Malaysia satu tahun lamanya ‘Summer vibes’. Tetapi selalunya kalau hendak membeli dari jenama luar negara mesti harus menunggu musimnya yang sesuai. Jikalau tidak, koleksi yang dikeluarkan berfokus kepada musim-musim sejuk luar negara. Frust-nyalah kalau macam tu. Tu yang ada pakai juga leather jacket dekat Malaysia ni, walaupun panasnya ya ampun.

Sukacita dimaklumkan, sekarang ini adalah musim Summer, di UK dan USA! wee, anda tidak perlu berduka lagi kerana sekarang koleksi-koleksi adalah bertumpukan musim panas, sesuai untuk peragaan di Malaysia. Kami di BuyandShip memperkenalkan jenama dari UK iaitu, NEXT! Next dikenali umum seluruh dunia kerana ia bukan sahaja mempunyai koleksi yang menambat hati ramai tetapi juga selesa. Perincian rekaan fokus kepada keselesaan dan trend semasa.

Daftar dengan BuyandShip untuk mendapatkan caj penghantaran yang amat rendah, RM10 sahaja untuk setiap paun berat penghantaran. Kami juga tidak percaya kepada caj tersembunyi, jadi tidak ada istilah caj-caj yang tersembunyi. What you see is what you get.