Prime Deal: Remington 1” Flat Iron with Anti-Static Technology

Amazon adalah platform yang dikenali sebagai anything, anywhere. Apa jua dan dimana sahaja. Anda boleh mencari apa sahaja yang diingini dengan beberapa klik di laman Amazon. Setelah menambat hati pembeli dan penjual sedunia, servis jual beli ini ditambah menjadi lebih menarik apabila Amazon menlancarkan program Amazon Prime yang mempunyai pelbagai faedah seperti tawaran harga runtuh dan juga kecekapan penghantaran yang serendah 2 hari bekerja.

Sempena hari Amazon Prime Deals, mereka menawarkan harga rendah bagi Remington 1” Flat Iron with Anti-Static Technology and Digital Controls, Purple, S5500 yang terbukti menjadi penyelamat buat hari-hari ‘bad hair day’. Sememangnya rekaan alat pelurus rambut ini berbaloi kerana ia bukan sahaja mempunyai harga yang berpatutan tetapi boleh melembutkan rambut dengan kepanasan sehingga 410 darjah celsius.

Jangan lupa untuk daftar bersama kami untuk mendapatkan caj penghantaran antarabangsa serendah RM10/lb. Juga jangan lepaskan tawaran dari Amazon Prime ini!


<