Ini semua angkara Youtube!

Youtube kini menjadi antara platform yang terunggul secara global untuk penonton video. Dengan rangkaian video yang tidak terhingga dan isi kandungan yang tidak pernah mengecewakan. Dari peminat-peminat komedi ke peminat-peminat makeup tutorial sampai ke muzik terkini mahupun yang lama.

Youtube yang kini dikenali sebagai Google yang kedua, tanpa sedar juga mempengaruhi pembelian kita. Antara video-video yang kita tonton pastinya ada sahaja yang kita minati dan antara produk yang berfaedah untuk membaikpulih halaman rumah anda adalah seperti berikut:


Maximus Video Security Camera and Outdoor Light

(Kamera Keselamatan ini boleh disambungkan terus ke peranti-peranti anda dan mempunyai sambungan speaker untuk anda berinterasi dari mana sahaja dengan tetamu anda yang diluar pintu)

Xtend & Climb 785P Aluminum Telescoping Ladder Type I Professional Series, 15.5-Foot

(Tangga serba ini amat sesuai untuk digunakan dimana sahaja pada apa jua masa kerana ia boleh dibawa dalam ruangan yang kecil dan amat stabil.)

eTape16 ET16.75-db-RP Digital Tape Measure, 16 Feet, Red

(Anda tidak lagi perlu risau akan ukuran yang tidak tepat kerana dengan eTape16 ini, monitor itu akan memaparkan dan merekod ukuran yang tepat untuk anda.)