Designers Guild Koleksi Musim Luruh

Designers Guild ditubuhkan dari 20 tahun yang lepas menakluki dunia perhiasan dan perlengkapan deco rumah. Designers Guild menjadikan suasana dalaman rumah anda lebih selesa dan ideal untuk kediaman seisi keluarga. Telah menjadi titik inspirasi buat ramai Interior Designers seluruh dunia untuk mengubah kediaman rumah.

Jenama yang mempunyai kehebatan dalam rangkaian kepelbagaian dalam rekaan dan material fabrik yang dihasilkan untuk padanan rekaan. Koleksi rekaan Musim Luruh ini diinspirasikan oleh wanita-wanita ikonik abad ke-19 yang memecahkan setreotype terhadap wanita. Antara persona Ikonik ialah Isabella Bird pengembara wanita yang menerokai ke persada China, India dan Persia.  Setiap rekaan yang direka menceritakan sesuatu yang unik dan mencetus rasa ingin tahu terhadap setiap cerita yang disampaikan melalui rekaan.

Dapatkan koleksi ini dari Designers Guild, untuk menceriakan rumah anda dan untuk lebih penjimatan, gunakan alamat gudang luar negara kami semasa checkout. Jangan tunggu lagi, koleksi ikonik ini bagi Musim Luruh adalah terhad.