11.11.2018 Sale- Penjimatan Berganda!

Mega Sale terbesar Asia akan berlangsung tidak lama lagi, Jangan lepaskan peluang ini!

11.11 Singles’s Day Sale adalah hari untuk menyambut orang-orang yang masih tidak berpunya (Single). Nombor digit yang dipilih sebagai simbol orang single adalah nombor 1 dan ia mencetus fenomena seluruh Asia untuk menyambutnya bersama dengan kepelbagaian. Antara yang dinanti-nantikan untuk bukan sahaja orang yang single tetapi juga yang sudah berpunya adalah 11.11 Single’s Day Sale! Jangan risau, anda tidak perlu break up untuk nikmati sale ini. Jadi jangan lepaskan peluang ini dan catat siap-siap pada kalendar anda kerana ia adalah peluang yang paling ideal untuk kita semua membeli dan berjimat dengan lebih banyak! Keuntungan berganda ini adalah sebanyak 70% dan banyak lagi tawaran yang tidak dapat dilepaskan.

11.11 Sale ini mula berdetik di pasaran China melalui platfom Taobao dan mula diikuti jenama-jenama antarabangsa yang lain selepas melihat kejaayan sale 11.11 di Taobao itu. Mengikut statistik dari tahun yang lalu, Sudah lebih 42,000 jenama yang sama-sama menawarkan tawaran-tawaran hebat sempena 11.11 Single’s Day ini juga!

 

Dapatkan Tawaran Hebat Ini!

Tak sabar untuk sale ini? Jangan risau, kami akan menyediakan pelbagai informasi tentang tawaran-tawaran menarik dan diskaun menggila sempena 11.11 Sale ini supaya anda tidak ketinggalan. Antara platfom yang banyak memberi diskaun menggila adalah Taobao. Sempena 11.11, Taobao sering menawarkan penghantaran dalam negeri (China) percuma dan untuk penjimatan berganda, anda boleh menggunakan khidmat penghantaran BuyandShip yang tiada caj tersembunyi, hanya RM15/Lbs.

Macam menarik je Taobao ni, tapi tak pernah langgan? Jangan risau, kami sudah pun menyediakan video tutorial untuk menyenangkan anda.

 

Untuk maklumat lanjut, anda juga boleh klik pada link di bawah:

Taobao Double 11 Tutorial
Double 11 Search Tips
Taobao Offers
China Shops Participating in 11.11

Selamat membeli-belah & Selamat Hari Singles 11.11.2018!