Apa Yang Anda Perlu Tahu Tentang Black Friday / Thanksgiving / Cyber Monday

Jangkaan kami untuk Black Friday Sale, Cyber Monday Sale, Year End Sale dan bermacam-macam lagi, Team BuyandShip akan bertukus-lumus meniliti untuk penghantaran bungkusan-bungkusan anda. Walaupun kami akan cuba yang terbaik mungkin, kerjasama daripada ahli-ahli BuyandShip untuk penghantaran bungkusan yang lebih lancar.

Sebelum bungkusan anda sampai di gudang kami, anda patut tahu:

Team BuyandShip akan keras untuk persediaan dan penghantaran bungkusan anda. Walaupun kami akan buat yang terbaik, tetapi ingin kami maklumkan bahawa jumlah pesanan banyak dan ia akan menyebabkan sedikit kelewatan dalam penghantaran bungkusan anda. Kemungkinan bungkusan anda akan didaftar dalam sistem pada hari-kedua.

Jangan lupa untuk mengisytihar bungkusan anda sebelum ia sampai di gudang kami. Untuk proses penghantaran yang lancar, anda patut isytihar tepat pada masa dan mengisi maklumat yang tepat.

Kami akan cuba sebaik mungkin untuk menghantaran yang lancar ke pusat pengedaran (Gudang Hong Kong) secepat mungkin. Walaupun begitu, jumlah pesanan dan penghantaran banyak dan mungkin akan menyebabkan kelewatan sebanyak 3 hari bekerja untuk kami mendaftar masuk dan memulakan proses penghantaran ke gudang Hong Kong. Selalunya bungkusan anda akan mengambil lebih kurang 6-10 hari untuk sampai ke gudang kami. Sampainya bungkusan anda di gudang kami, proses penghantaran dari pihak kami akan bermula. Kami berterima kasih dan menghargai kerjasama anda.

Sempena mega-mega sale yang dinanti-nantikan ini, jangan lupa untuk meniliti maklumat saiz diameter  bungkusan dan juga berat supaya ia tidak melebihi limitasi yang sudah kami tetapkan(160 CM jumlah keseluruhan diameter dan 55 LBS berat).

Selepas bungkusan anda sampai di gudang, Anda patut tahu:

Jika anda ingin membuat pembelian-pembelian hadiah sempena tawaran harga runtuh ini dan mempunyai tempoh yang singkat, sila ambil kira kelewatan yang mungkin akan berlaku kerana jumlah pesanan dan penghantaran yang banyak sempena Sale-Sale ini. Kami menghargai kerjasama anda. Ia juga lebih bermanfaat jika anda sudah sebulat hati dengan pilihan antara penyatuan bungkusan ataupun penghantaran individual dan juga pengetahuan anda tentang tax yang mungkin akan dikenakan. Tax akan selalunya dikenakan apabila bungkusan anda melebihi RM500, jadi kami syorkan anda supaya tidak menyatukan bungkusan anda melebihi nilai bungkusan RM500. Dengan cara ini, anda boleh elak daripada pembayaran tax.

Khidmat Layanan Pelanggan:

BuyandShip menawarkan servis berorientasikan-pelanggan dan akan menjawab soalan anda dalam masa 30 minit, tetapi dengan jumlah pesanan yang banyak sempena Sale-Sale ini, kami mungkin akan mengambil masa sedikit lama untuk menjawab soalan-soalan anda. Kami amat menghargai kerjasama dan kesabaran anda.

Walaupun kami akan bertukus lumus untuk memberi anda yang terbaik, kami amat menghargai kerjasama anda. Kelewatan penghantaran tidak dapat dielakkan. Selalunya penghantaran mengambil 1-3 hari dari satu gudang kami ke gudang kami di Hong Kong (pusat pengagihan), tetapi kerana jumlah pesanan dan penghantaran yang banyak, kelewatan mungkin dijangkakan. Kami mungkin akan mengambil masa 8-15 hari bekerja, kami harap anda memahami situasi kami dan dapat bekerjasama.