Black Friday/Cyber Monday Barang Elektronik dan Perkakas Rumah

Bukan sahaja fesyen peragaan, produk kecantikan dan alat gaming yang anda boleh jimat untuk Black Friday Sale ini. Anda juga boleh mendapatkan penjimatan berganda untuk alat-alat perkakas rumah, komputer, kamera dan macam-macam lagi! Kami sudah seranaikan yang terbaik untuk anda, jadi jangan lupa untuk Bookmark!

Amazon

Jika anda penggemar alat elektronik & perkakas rumah, Amazon adalah platfom yang ideal untuk pembelian anda. Seperti PS VR, kebanyakan alat elektronik RM1,900 ke RM2100, manakala di Amazon ia hanya RM925. Anda juga boleh mendapatkan Nespresso coffee machine Sempena Black Friday Sale kerena kami menjangkakan lebih 60% lagi runtuhan harga, jadi jangan lepaskan peluang ini.

 

 

 

 

Dyson

Oleh kerana harga di Malaysia jauh lebih mahal dari negara-negara lain, ramai yang suka membeli-belah dari luar negara untuk penjimatan. Tetapi dengan BuyandShip anda dapat membeli-belah seperti jenama Dyson tanpa berkoyak poket dan dari hujung jari anda sahaja. Semepena Black Friday, laman utama Dyson memberi diskaun sebanyak US$300!

 

 

 

 

Bose

BOSE menawarkan harga runtuh sebanyak 50% untuk Sale Black Friday pada tahun yang lalu, dan kami mengjangkakan buat tahun ini, banyak lagi tawaran yang akan diberi untuk alat-alatan peranti yang bermutu tinggi ini.

 

 

 

 

 

B&H

B&H adalah syurga untuk lelaki, ini kerana mereka mengeluarkan edisi terbaru untuk setiap alat peranti, kamera dan macam-macam lagi! Untuk tahun lepas sahaja, mereka menawarkan US$400, mungkin kali ini akan diberi lebih lagi!

 

 

 

 

 

Woot!

Woot! adalah outlet yang terkenal di Amerika Syarikat yang diperolah dari Amazon.com, menjadikan pembelian anda lebih lancar, selamat dan senang. Anda boleh membeli-belah dengan akaun Amazon anda tanpa sebarang kebimbangan. Mereka juga mempunyai edisi ‘dibaikpulih dari kilang’, ini bermaksud pembeli menghantar balik dan kilang memastikan ia selamat dan berfungsi dengan baik untuk dijual semula. Produk edisi ‘dibaikpulih dari Kilang’ ini selalunya diberikan runtuhan harga sebanyak 50%!