Puma x Hot Wheels

Puma, jenama kasut sukan yang tidak dapat dinafikan antara yang terbaik dalam industrinya. Puma juga telah mencatat namanya di gelombang antarabangsa dengan mengeluarkan bukan sahaja kasut-kasut sukan yang bermutu tinggi tetapi juga kasut-kasut harian yang mencirikan personaliti yang berbeza-beza.

Kali ini jika anda peminat bukan sahaja sneakers tetapi juga Hot Wheels? Anda patut melonjak dalam kegembiraan kerana Puma telah membuat kolaborasi bersama Hot Wheels dengan mengeluarkan rangkaian kasut dan juga peragaan yang menyentuh imej Hot Wheels itu. Warna yang bold dan fun, menjadi perincian kepada rekaan-rekaan kolborasi Puma x Hot Wheels ini.

Walaupun di Malaysia, tidak dikeluarkan lagi, anda jangan risau kerana anda boleh beli terus dari laman utama PUMA USA dan gunakan alamat gudang USA BuyandShip untuk penjimatan caj penghantaran antarabangsa. Kegembiraan anda tidak berhenti di situ sahaja kerana jikalau anda membeli terus dari laman PUMA USA, anda akan diberikan hadiah istimewa! Jangan lepaskan peluang ini, stok dari PUMA adalah terhad!

Klik di sini untuk ke laman PUMA USA: Puma x Hot Wheels