Santa BNS Datang Membawa Hadiah!

Untuk masa hujung tahun ini, kami di BNS ingin memberikan sesuatu untuk diraikan! Kami di BuyandShip benar-benar berterima kasih atas sokongan yang diberikan oleh pengguna kami setakat ini, dan untuk menunjukkan penghargaan kami, Santa BNS datang untuk memberikan hadiah untuk 4 pengguna bertuah!

Di antara 3-15 Disember, anda boleh menyertai pertandingan kami untuk memenangi wang USD100 dan penghantaran percuma* untuk digunakan dengan servis BUYANDSHIP MALAYSIA! Pastikan anda mengninggalkan komen pada post kami di akaun media sosial Facebook dan Instagram kami untuk mengambil bahagian dalam pemberian kami!

Inilah yang perlu anda lakukan untuk menyertai pertanding ini:

DI FACEBOOK

1. “LIKE” laman facebook kami;
2. Kongsi post pertandingan ini di laman facebook anda dengan ID Ahli BNS anda secara umum(Yang bermaksud anda perlu didaftarkan di perkhidmatan kami – anda juga akan mendapat RM10 apabila mendaftar pertama untuk digunakan ke penghantaran pertama anda).
3. Tag 3 kawan di post pertandingan asal.

DI INSTAGRAM

1. Ikut akaun Instagram BuyandShip;
2. Pos semula pertandingan dengan ID BNS Ahli anda pada akaun instagram anda – setting umum (Yang bermaksud anda perlu didaftarkan di perkhidmatan kami – anda juga akan mendapat RM10 apabila mendaftar pertama untuk digunakan ke penghantaran pertama anda)
3. Tag 3 kawan pada post pertandingan asal.

2 pemenang dari facebook dan 2 pemenang dari instagram akan dipilih secara rawak dari laman Facebook dan Instagram kami dan keputusan akan diumumkan pada platform masing-masing pada 17 Disember. Kakitangan BuyandShip akan menghubungi pemenang melalui e-mel yang didaftarkan dalam akaun BNS mereka.

Tempoh Promosi: Dari 3 Disember hingga 23:59 PM, 15 Dis 2018 (Waktu Malaysia)

Terma dan syarat

1. Peserta harus menjadi ahli BNS.
2. Setiap akaun hanya terhad kepada satu hadiah sahaja dan harus memenuhi semua peraturan untuk layak untuk menang. Walaupun penyertaan berganda dibenarkan, setiap penyertaan tidak dibenarkan mengulangi tag sahabat yang telah pun ditag, atau tag @buyandship.my, atau akaun BuyandShip negara lain.
3. Apabila maklumat dihantar, ia tidak dapat disemaksemula.
4. Peserta perlu mempunyai alamat berdaftar di Malaysia.
5. Peserta akan dihubungi oleh BuyandShip melalui alamat yang didaftarkan di BuyandShip, merujuk kambali kepada ID Ahli BuyandShip mereka yang terpaut dengan akaun media sosial yang menang. Sekiranya BuyandShip tidak menerima jawapan selepas 7 hari, pemenang lain akan dihubungi.
6. Peserta tidak boleh memilih item terhad seperti yang disenaraikan di senarai item Terhad kami.
7. Peserta hanya boleh memilih produk dari kedai dalam talian A.S., UK, China, Jepun, Korea atau Hong Kong.
8. Peserta hanya boleh memilih satu produk bernilai kurang dari AS $ 100 dan sebarang tuntutan melebihi nilai ini akan dibatalkan.
9. Penghantaran percuma yang diberi adalah hanya untuk 2lb. Jika hadiah melebihi berat ini, pemenang akan dikenakan caj tambahan dari BNS.
10. Jika kedai dalam talian tidak menerima pembayaran dari luar negeri, atau tidak boleh dihantar ke gudang pemindahan, kami akan menghubungi pemenang untuk memilih hadiah lain.
11. Sekiranya hadiah melebihi had saiz atau berat penghantaran, kami akan menghubungi pemenang untuk memilih hadiah lain.
12. Hadiah tidak boleh ditukar setelah dibeli atau ditukar dengan wang tunai.
13. Peserta memahami dan bersedia mematuhi terma dan syarat. Sekiranya terdapat sebarang pertikaian, BuyandShip berhak untuk membuat keputusan akhir.