Kempen Krismas Sale di GLADD Jepun!

Adakah anda peminat fesyen dan peragaan dari Jepun? Kerap kita menonton drama-drama dan selebriti mendondonkan peragaan dari Jepun tetapi susah untuk dapatkan kepelbagaian peragaan dan aksesori sebegitu di Malaysia selain dari jenama yang amat terkenal- Uniqlo. Kami di BuyandShip menyarankan platfom yang berhubungan rapat dengan kami, GLADD Jepun. GLADD mendukung jenama-jenama ternama dari bukan sahaja Jepun tetapi juga Eropah untuk seleksi Wanita, Lelaki dan juga kanak-kanak.

Berita baik untuk anda kerana kini GLADD Jepun mengadakan Mega Sale sempena Christmas dan walaupun kita tidak menyambut Christmas tetapi kita harus mengambil peluang ini untuk penjimatan atas pembelian. Kebahagiaan kita tidak berhenti di situ sahaja kerana mereka juga menawarkan ‘Lucky Bags’, Ia adalah koleksi barangan dari jenama-jenama dalam GLADD yang akan dipilih secara rambang dalam satu beg dengan harga yang jauh lebih murah dari jumlah nilai ‘beg’ tersebut.

Senarai untuk Mega Sale ini akan dipaparkan di sini (Klik di sini), memaparkan tawaran-tawaran untuk pelbagai jenama dari 12PM waktu Jepun, 24 December hingga 12PM waktu Jepun, 25 December 2018 (11am waktu Malaysia).  Juga akan diberi peluang untuk anda menyertai Lucky Draw untuk semua dan untuk Ahli BuyandShip, Kupon ekslusif akan diberikan kepada anda untuk penjimatan berganda!

Terutamanya untuk ahli BuyandShip, anda boleh daftar di link yang diberikan untuk mendapat pulangan sebanyak 1,500¥ dengan setiap pembelian lebih dari 5,000¥! Pendaftaran adalah percuma dan mulakan penjimatan anda dari sekarang sehingga tengah hari keesokan hari! GLADD Jepun juga menawarkan kaedah pembayaran melalui Amazon Japan, jadi kami sarankan anda untuk daftar bersama Amazon Pay untuk proses pembayaran yang lancar dan selamat. Kami juga akan post di laman sosial Facebook dan Instagram untuk tawaran-tawaran dari GLADD supaya anda tidak ketinggalan penjimatan menggila ini!

Tawaran Hebat di GLADD:

 

Petit Bateau Bebe

Petit Bateau Kids

Petit Bateau Femme

Petit Batou adalah jenama kebangsaan Perancis yang bermula dengan seluar dalam kanak-kanak pada tahun 1893. Kualiti yang bermutu dari jenama ini yang dipercayai lebih dari satu abad, rekaan yang ‘evergreen’ menggabungkan trend simplicity dan selesa, telah menjadi pilihan  wanita-wanita dan kanak-kanak  bergaya di seluruh dunia.

 

 

Jill by Jill Stuart

Sifat perincian pada rekaan Jill by Jill Stuart adalah feminin dan selesa. Seleksi pilihan bukan sahaja untuk musim sejuk malahan juga untuk musim panas, sesuai untuk kita di Malaysia. Jangan lepaskan peluang ini keranan Jill Stuart menawarkan lebih 10% sempena Christmas Mega Sale ini!

 

 

 

 

CAFE STYLE INTERIOR BY HABITER

Jika anda peminat interior rumah, anda mesti suka jenama Habiter! Dengan 10% diskaun lebih yang diberikan, anda boleh menggayakan rumah anda tanpa berkoyak poket!

 

 

 

 

 

FREAK STORE for Men and Men -Select-

Streetwear berbeza-beza mengikut stail individu, jadi jangan hadkan stail anda. Dapatkan koleksi peragaan dari Freak Story untuk peragaan lelaki. Antara jenama yang digemari ramai dari Freak Store adalah seperti GUESS, ADIDAS, CHAMPION dan LACOSTE! Nikmati 10% potongan harga atas koleksi yang sudah pun diberi potongan harga! Tawaran hanya diberikan sampai 8AM esok! Cepat sebelum terlambat!

 

 

 

NANO・UNIVERSE MEN

Jika anda dan pasangan anda sedang mencari fesyen inspo baru dan runsing nak dapatkan dari mana yang tidak begitu common, jangan risau! Kami sarankan Nano Universe dari platfom GLADD. Nano Universe juga menawarkan 10% diskaun pada koleksi yang sudahpun diberi diskaun. WOW! Cepat, tawaran ini hanya diberikan sampai 11AM, 25 December.

 

 

 

 

[ EMODA ]

EMODA adalah jenama dari Jepun yang mencirikan stail edgy dan selesa. Dapatkan 20% lebih kurangan harga pada koleksi Sale. Tawaran ini hanya diberikan sehingga 11AM waktu Malaysia, pada 25 December. Jangan lepaskan peluang ideal ini!

 

 

 

 

NANO・UNIVERSE WOMEN

Nano Universe adalah jenama go-to yang anda boleh percayai untuk koleksi yang bermutu tinggi dan selesa untuk dipakai seharian. Nikmati 10% diskaun lebih dari koleksi Sale Nano Universe, tetapi jangan tunggu-tunggu kerana tawaran ini hanya sahih sehingga 11am waktu Malaysia pada 25 December!

 

 

 

 

Fabby Fabby

Peminat kasut harus tahu Fabby Fabby kerana mereka adalah antara jenama yang menjanjikan kualiti dalam setiap perincian rekaan. Anda boleh mendapatkan rangakian koleksi dari fabric kulit yang bermutu tinggi hingga ke sporty dan kasual. Dapatkan 10% lebih untuk pembelian melebihi dua pasang kasut. Tawaran ini hanya diberikan sehingga 11am waktu Malaysia, 25 December!