Columbia – Potongan Harga 25%

Jika anda peminat alam semulajadi dan menghargai masa-masa berkualiti dengan alam semulajadi, anda harus meneliti peragaan dan persiapan untuk detik berharga ini kerana anda tidak mahu mengalami kesakitan kaki atau kesejukan keranan outdoor gear yang tidak berkualiti.

Columbia adalah jenama yang mengeluarkan rangkaian peragaan dan aksesori untuk sukan lasak ataupun ‘outdoor’ aktiviti yang menjadi kegemaran ramai. Ini kerana mereka memberi kepastian pada perincian kualiti dan rekaan untuk kesesuaian dan keselesaan anda. Tidak mengira aktiviti lasak apa, Columbia tetap ada pilihan untuk anda senangi. Bukan sahaja ia tahan lasak, tetapi mereka juga menjanjikan rangkaian harga yang berpatutan!

Dapatkan Columbia terus dari laman USA untuk menikmati potongan harga sebanyak 25% untuk koleksi musim sejuk. Penjimatan anda tidak patut terhenti di situ kerana anda boleh berjimat lebih lagi dengan menggunakan penghantaran antarabangsa BuyandShip Malaysia yang menawarkan caj penghantaran serendah RM15/Lbs! Daftar sekarang, sebelum terlambat.

Klik di sini untuk ke laman Columbia : Columbia 25% Off