PUMA RS-X 2019

Caliroots adalah platfom membeli-belah dari UK yang mempunyai koleksi streetwear kegemaran anda. Walaupun di Malaysia kita juga mempunyai koleksi pilihan streetwear tetapi kenapa perlu kita meletakkan had kepada pilihan kita? Caliroots mendukung pelbagai jenama-jenama ternama seperti Nike, Adidas, Ralph Lauren, Vans dan macam-macam lagi. Rangkaian pilihan dari sneakers, aksesori hingga ke peragaan streetwear tanpa risau tentang keaslian barang tersebut.

Kali ini, dapatkan keluaran baru dari PUMA yang baru sahaja dilancarkan pada 17 Januari yang lalu. Keluaran baru ini adalah dari koleksi RS-X yang baru dikeluarkan tahun lepas. Untuk menyambut kejayaannya, PUMA mengeluarkan beberapa gandingan baru untuk melengkapi koleksi RS-X. Rekaan ini mempunyai seleksi warna-warna yang menarik dan boleh menjadi ‘statement wear’.

Supaya anda tidak risau akan keasliannya, anda boleh letak kepercayaan 100% kepada Caliroots yang sudah melakar namanya dan dipercayai seluruh dunia. Beli terus dari Caliroots dan gunakan alamat gudang terdekat BuyandShip Malaysia untuk penjimatan di atas caj penghantaran antarabangsa.

 

 

 

Klik di sini untuk ke laman Caliroots : PUMA RS-X