Perbandingan Harga- Ibu baru melahirkan

Penantian anda sudah berakhir! Bayi anda sudah mula menerangi hari anda dengan tangisan dan lampin busuk. Peralihan kehidupan ke dunia ibu mungkin tidak semudah seperti yang diperkatakan orang. Untuk membuat pembelian di luar pasti menjadi keluhan Si ibu. Dengan itu, keluhan tiada lagi dengan pembelian online pada zaman ini!

Pro tip: Untuk penjimatan berganda, gunakan alamat terdekat BuyandShip untuk pembelian dari laman UK, USA, Jepun, Korea, Hong Kong dan China. 

Jika anda berminat dengan senarai artikel untuk Ibu Mengandung, Anda pasti akan berminat dengan senarai dari artikel ini untuk Ibu yang baru melahirkan! Kami sudah menyenaraikan koleksi barangan yang dapat membantu ibu-ibu di luar sana.

** Jumlah “Dengan BuyandShip Malaysia” tertera adalah penganggaran harga dalam  mata wang Malaysia dan termasuk caj penghantaran ke Malaysia  menggunakan BuyandShip Malaysia

Legendairy Milk Penyimpanan Susu Bayi

Memberi susu badan adalah pengalaman yang amat indah untuk seorang ibu. Walaupun begitu, ibu-ibu mungkin mempunyai kesukaran untuk menyimpan bekalan susu. Legendairy Milk memudahkan anda untuk penyimpanan bekalan susu tanpa risau.

 

 

Beg Susu Sarah Wells Marie  (Le Floral)

Menyusu on-the-go telah menjadi suatu perkara biasa untuk ibu-ibu modern. Kini beg menyusu lebih trendi. Ia bukan sahaja bergaya, malahan serba boleh untuk kegunaan seharian Si Ibu. 

ALVABABY 6 Pek , 12 helai lampin kain

Menggunakan lampin pakai buang bayi mungkin lebih mahal untuk jangka masa yang panjang. Untuk penjimatan jangka masa panjang, anda boleh pertimbangkan lampin yang diperbuat dari kain. Ia bukan sahaja mesra alam tetapi juga mesra untuk bank akaun anda!

 

 

WubbaNub Infant Pacifier (Red Dog)

Punting WubbaNub comel dan praktikal untuk keselesaan bayi anda. Rekaannya punting yang unik dan fungsinya dapat membuat bayi lebih tenang dan terhibur.

 

 

 

Tula Free-to-Grow Baby Carrier 

Kebanyakan baby carrier pasti ada had umurnya. Tetapi untuk Tula, anda tidak perlu risau kerana ia fleksibel untuk semua had umur. Baby Carrier ini boleh menampung hiingga 3.17KG, jadi anda tidak perlu risau!