Perbandingan Harga- Ibu bersama Anak Kecil

Ini adalah masa indah untuk ibu-ibu kerana anak-anak tidak perlu lagi didodoi untuk tidur tetapi masih dalam dakapan ibu pada setiap masa. Inilah fasa tumbesaran yang membentuk personaliti, perkembangan emosi dan mental menuju ke fasa seterusnya.

Pro tip: Untuk penjimatan berganda, gunakan alamat terdekat BuyandShip untuk pembelian dari laman UK, USA, Jepun, Korea, Hong Kong dan China. 

Walaupun ini fasa untuk mereka menerokai diri masing-masing tetapi mereka juga memerlukan bimbingan dan pertolongan untuk mendapat tumbesaran yang ideal dan proaktif.

** Jumlah “Dengan BuyandShip Malaysia” tertera adalah penganggaran harga dalam  mata wang Malaysia dan termasuk caj penghantaran ke Malaysia  menggunakan BuyandShip Malaysia

Squooshi Filling Station + Family Starter Kit

Dinasihati supaya anak-anak kita diperkenalkan dengan makanan pepejal bayi dari umur 6 bulan. Ini adalah fasa peralihan yang amat kritikal kerana mereka mula mempunyai perkembangan dalam deria rasa dan bau. Squooshi Filling Station ini dapat memudahkan pembekalan makanan pada setiap masa.

 

 

 

Clarks x Minnie Mouse Ath Bow Toddler

Tidak dinafikan, apabila mereka mula pandai berjalan, mereka tidak mahu berhenti. Tetapi kita juga harus memastikan mereka sentiasa selesa (dan comel) dengan kasut dari Clarks untuk apa jua aktiviti dan majlis.

 

 

 

 

Learning Resources Pretend & Play Animal Hospital

Untuk perkembangan minda, anda tidak perlu risau lagi kerana masa bermain mereka juga dapat memberi impak yang sama untuk pembelajaran perkara baharu. Gunakan peluang ini untuk membentuk minat dan empati mereka dengan penuh keriangan.

 

 

 

 

GoldieBlox and the Parade Float

Siapa kata perempuan tidak sesuai untuk menjadi engineer? Pupuk minat itu dari kecil sambil mereka bermain. Permainan ini dapat mengembangkan minda mereka dengan kognitif.

 

 

 

 

 

noot products K11 Kids Headphones

Walaupun ada fungsi pemalam telinga, tetapi ia mungkin tidak begitu berkesan untuk mengambil perhatian dan fokus mereka untuk masa yang agak lama. Kami syorkan untuk menggunakan headphones, ia memberikan fokus yang diperlukan untuk detik-detik cemas ataupun membosankan untuk mereka.