Perbandingan Harga- Abang Fitness

Senaman memainkan peranan yang penting untuk menjalani gaya hidup sihat. Tidak kira apa jua jenis senaman anda – pergi ke gym, jogging, mahupun melakukan aktiviti lasak, ia dapat mengekalkan kesihatan yang optimum untuk jangka yang panjang. Kami sudah menyediakan senarai barangan must-have untuk perlengkapan senaman anda. Walaupun perlengkapan yang sempurna penting untuk memudahkan sesi senaman anda tetapi kesediaan mental sama pentingnya.

Tip: Untuk penjimatan berganda, gunakan alamat terdekat BuyandShip untuk pembelian dari laman UK, USA, Jepun, Korea, Hong Kong dan China.

** Jumlah “Dengan BuyandShip Malaysia” tertera adalah penganggaran harga dalam  mata wang Malaysia dan termasuk caj penghantaran ke Malaysia  menggunakan BuyandShip Malaysia.

Nike Metcon 4 (Olive)

Setiap Abang gym yang sado pasti memerlukan kasut gym yang sesuai. Nike Metcon 4 ini direka khas untuk pengunaan yang lasak untuk jangka masa yang panjang. Jadi anda tidak perlu segan silu untuk menggunakannya dengan lasak di dalam gym. kabel Flywire membantu untuk menguatkan ikatan tali kasut anda supaya tidak merbahayakan sesi senaman anda, Bukan itu sahaja, getah pada tapak kasut dibuat untuk menambah keselsaan anda.

 

 

 

Apple Watch Series 3 (GPS) 38mm Space Gray Aluminum Case with Black Sport Band

Ambil langkah ke hadapan dengan meningkatkan sesi senaman anda dengan data dan statistik senaman. Awasi tahap kesihatan dan progres senaman anda. Kekalkan motivasi untuk mencapai matlamat anda. Dengan Apple Watch Siri Ke-3 ini, anda boleh buat semuanya dalam hanya satu peranti.

 

 

 

 

Bose SoundSport Wireless Headphones

Senaman ini adalah aktiviti yang memerlukan fokus yang tinggi. Dengan itu, sesuai jika anda memberikan fokus anda dengan sedikit muzik yang sama taraf kehebatannya. Apabila bersenaman, anda pasti mahukan earphones yang menjanjikan keselesaan pada telinga dan kualiti yang bagus. Dengan BOSE SoundSport ini, anda tidak perlu kecewa lagi!

 

 

 

 

Jabra Elite 65t True Wireless Bluetooth Earbuds

Nikmati gaya hidup aktif anda dengan earbus dari Jabra yang menjanjikan kestabilan perletakkan yang bagus pada bentuk telinga anda. Jabra Elite Active 65t mempunyai IP56 rating yang dapat mencegah dari pengumpulan peluh dan kotoran. Ia sesuai untuk dibawa kemana sahaja dan untuk apa juga acara.

 

 

 

 

Fjallraven Abisko Friluft 35 Backpack

Jika anda seorang penggemar hiking, pasti anda memerlukan beg sandang yang ‘perfect’! Fjallraven Abisko Friluft 35 ini direka khas untuk hike addict di luar sana. Beg ini amat ringan untuk disandang sepanjang perjalanan anda untuk sampai ke kaki gunung dan sesuai untuk apa jua cucaca. Bukan itu sahaja, Ia juga dijamin tahan lasak untuk pengembaraan anda (dan buat jangka masa yang panjang).