Perbandingan Harga – Penggemar Kraf


Mengubah sendiri seni karya dan kraf tangan sukar jika tidak dilakukan dengan perlengkapan dan alat yang betul. Perlengkapan penting untuk memastikan karya anda dihasilkan dengan mudah dan efisyen. Tidak mengira tujuan anda berkarya, pasti anda tidak mahu melepaskan peluang untuk berjimat!

Tip: Untuk penjimatan berganda, gunakan alamat terdekat BuyandShip untuk pembelian dari laman UK, USA, Jepun, Korea, Hong Kong dan China.

** Jumlah “Dengan BuyandShip Malaysia” tertera adalah penganggaran harga dalam  mata wang Malaysia dan termasuk caj penghantaran ke Malaysia  menggunakan BuyandShip Malaysia.

Winsor & Newton Artists’ Professional Water Colour Lightweight Metal Box 24 Half Pan Set

Untuk penggemar cat air, ini pasti akan membuat anda tersenyum. Set Winsor & Newton ini memiliki pelbagai rona warna dan berkualiti tinggi. Karya anda pasti lebih ceria dan penuh emosi dengan 24 pilihan warna dari set Winsor & Newton dan senang dibawa ke mana sahaja kerana pakejnya yang parktikal.

 

 

 

 

Cricut Explore Air 2 Die-cut Machine

Dari kad hingga ke custom t-shirt ke deco rumah, Cricut Explore Air 2 diet-cut Machine ini dapat membantu memudahkan anda untuk projek-projek DIY. Mesin ini boleh memotong lebih 100 jenis material – dari kad stok, vinil dan besi ke bahan yang lebih tebal seperti kulit.

 

 

 

 

 

Wacom Intuos S (Bluetooth)

Untuk yang suka melukis 3D dalam format softcopy, ini adalah sahabat karib baru anda. Anda pasti sentiasa ingin melakar apa juga yang bermain di fikiran anda, sekarang anda boleh dengan Wacom Intuos S yang boleh disambungkan kepada PC anda untuk lakaran yang lebih halus.

 

 

 

 

Lamy AL-Star Vibrant Pink Fountain Pen and Ink Gift Set

Ganjaran yang menarik untuk penggemar merah jambu. AL-Star dalam rona Vibrant Pink dari Lamy datang dalam set converter, dakwat dan dakwat katrij yang ‘matching’!

 

 

 

 

 

3Doodler Start Essentials 3D Printing Pen Set for Kids

Pernahkah anda inginkan lukisan anda menjadi realiti? 3Doodler boleh merealisasikan impian anda. Alat ini yang pasti juga ‘kid-safe’ kerana kepanasan plastik selamat untuk kegunaan kanak-kanak. Kegunaan reka bentuk itu terpulang kepada kreativiti anda!