Perbandingan Harga- Chef

Memasak dan baking juga boleh dikategorikan sebagai seni. Tetapi bukan seperti lukisan dan karya, aktiviti seni ini boleh dimakan. Untuk yang gemar memasak atau bake, kami sudah menyediakan senarai perlengkapan yang dapat membantu menyerikan sesi memasak anda untuk hasil yang memuaskan.

Tip: Untuk penjimatan berganda, gunakan alamat terdekat BuyandShip untuk pembelian dari laman UK, USA, Jepun, Korea, Hong Kong dan China.

** Jumlah “Dengan BuyandShip Malaysia” tertera adalah penganggaran harga dalam  mata wang Malaysia dan termasuk caj penghantaran ke Malaysia  menggunakan BuyandShip Malaysia.

GreenPan Rio 8″ and 10″ Ceramic Non-Stick Cookware Set Turquoise

Tambah fungsi dan jenis perkakas dapur dengan Set GreenPan Rio. Set ini datang dalam warna turquoise cerah pada luaran dan putih untuk bahagian dalam. Warna sebegini dapat menyerikan koleksi perkakas dapur anda untuk menghasilkan kualiti five-star pada setiap hidangan anda!

 

 

 

 

PortoFino 6-Piece Baking Utensil Set

Pukul dan bancuh adunan sampai sebati dengan koleksi alat baking dari PortoFino. Koleksi ini sesuai untuk semua jenis tujuan baking – hobi, pelajar culinary, mahupun chef. PortoFino memberi hasil adunan yang terbaik!

 

 

 

 

 

Wilton Deluxe Decorating Piping Tip Set (22 pieces)

Jika anda pakar dalam decorasi kek ataupun masih baru belajar, Set Wilton Tip patut menjadi produk asas dapur anda. Dengan 22 deco tips, anda hanya memerlukan ‘coupler’ dan ‘flower nail’ untuk mula mencantikkan kek anda!

 

 

 

 

 

KitchenAid 9-Piece Measuring Cup and Spoon Set (Aqua Sky)

Membancuh adunan pasti membawa ‘feel’ seperti kelas chemistry semasa di sekolah dahulu. Anda hanya perlu memberi telitian pada perincian sukat bahan untuk menghasilkan adunan yang sempurna. Dari bahan seperti tepung, gula hingga ke susu dapat disukat dengan betul dan mudah!

 

 

 

 

 

Joseph Joseph Index Chopping Board Large Set

Set papan mencincang ini dilabel mengikut warna untuk menandakan jenis makanan – sayuran, ikan, daging dan juga makanan yang sudah dimasak. Yang pasti, proses memasak anda pasti akan lebih efisyen dan kemas dengan set papan mencincang ini.