Perbandingan Harga – Pencinta Kasut


Kasut adalah titik perubahan pada ‘look’ anda. Dari kasut ballerina flats kepada kasut tumit tinggi dna juga boots, apa jua pilihan anda, Terdapat banyak pilihan untuk anda miliki dan terokai. Di bawah kami telah menyediakan senarai kegemaran kami untuk kesesuaian personaliti anda.

Tip: Untuk penjimatan berganda, gunakan alamat terdekat BuyandShip untuk pembelian dari laman UK, USA, Jepun, Korea, Hong Kong dan China.

** Jumlah “Dengan BuyandShip Malaysia” tertera adalah penganggaran harga dalam  mata wang Malaysia dan termasuk caj penghantaran ke Malaysia  menggunakan BuyandShip Malaysia.

 

Melissa Jamie + Jason Wu (Light Pink)

Bergaya sambil berjalan dengan kasut tumit tinggi dari Melissa, direka oleh Jason Wu. Kasut sandal tumit tinggi ini direka untuk memastikan anda dapat bergaya tetapi masih selesa sepanjang hari. Rona warna yang lembut memberikan ‘feel’ yang lebih feminin.

 

 

 

 

 

Calvin Klein Diahne Ankle Boots

Jika anda mencari sepasang boots paras buku lali, rekaan bak tentera ini dari Calvin Klein Diahne menambah sifat simbolik kekukuhan. Untuk peragaan harian yang lebih serba boleh, ragakan dengan dress atau skirt yang feminin.

 

 

 

 

 

Birkenstock Florida Birko-Flor Sandal (Graceful Hibiscus)

Rekaan ‘strappy’ yang menjanjikan keselesaan; Rekaan Birkenstock Florida diberikan fokus kepada setiap perincian kasut untuk memberikan keselesaan untuk setiap individu. Kasut ini diperbuat dari material gabus yang akan mengikut bentuk tapak kaki anda, jadi tiada istilah terpakai salah kasut orang lain lagi!

 

 

 

 

 

Adidas EQT Support ADV Casual Sneaker (Pop)

Sneaker ikonik zaman 1990-an ini diimprovasi dengan sentuhan yang lebih moden untuk koleksi wanita Adidas EQT ADV. Rekaan baru ini memastikan anda mendapat keselesaan sepanjang hari berbanding rekaan yang sebelumnya.

 

 

 

 

 

 

Nike Free RN Commuter 2018 Women’s Running Shoe

oks, this sneaker is an essential for your busy, active lifestyle.

Dibuat khas untuk keselesaan sepanjang hari. Kasut wanita Nike Free RN Commuter 2018 adalah idaman semua. Mencirikan reka bentuk unik dan bergaya, sneaker ini adalah ‘must-have’ untuk gaya hidup anda yang amat sibuk.