6pm : Edisi Lelaki

Siapa tidak suka dengan tawaran-tawaran hebat, terutamanya tawaran untuk fesyen dan peragaan. Jika anda sering mencari tawaran yang terbaik di pasaran, untuk menyempurnakan koleksi peragaan anda, 6pm adalah platform yang sesuai untuk apa juga yang anda perlukan!

Kepelbagaian pilhan dari peragaan, kasut, beg hingga ke aksesori, 6pm menawarkan beribu pilohan untuk anda milki. Jenama-jenama ternama yang digemari ramai seperti  CoachKate SpadeTory BurchCole HaanJuicy Couture dan juga BCBGeneration.

Kini, sudah menyenaraikan Top Picks untuk Fesyen Wanita. Anda juga boleh mendapatkan dari koleksi jenama mewah dengan diskaun sebanyak 80%!

          Pro tip: 6pm tidak menawarkan penghantaran antarabangsa; Walaupun begitu, 6pm menawarkan penghantaran dalam negeri secara percuma dengan pembelian sebanyak USD $50. Ambil peluang ini untuk mendapatkan caj penghantaran antarabangsa yang rendah. Dapatkan akses kepada alamat gudang Amerika Syarikat kami untuk penjimatan berganda!

CHAPS Double Cloth Cotton Shirt

Rekaan klasik CHAPS untuk koleksi peragaan anda. ambil langkah bold dengan memadankannya dengan seluar kabus flanel untuk OOTD yang lebih kasual dan selesa untuk pemakaian sepanjang hari.

 

Versus Versace Checkerboard Leopard T-Shirt

Jika anda sentiasa serius sahaja, pasti membuat hari anda bosan. Lengkapi koleksi peragaan anda dengan rekaan-rekaan yang lebih ceria dan menyeronokkan. Dapatkan T-shirt yang funky dari Versus by Versace dalam warna terang biru untuk menonjolkan lagi personaliti anda.

 

Vivienne Westwood Evening Waistcoat Blazer

Suit yang bagus akan tahan untuk jangka masa yang lama. Nikmati sesi petang anda dengan gaya dan keselesaan dari Vivienne Westwood. Kombinasi weskot dan blazer menjanjikan anda akan tampak segak.

 

The Kooples Chino Shorts

Antara pakaian asas pada hari-hari yang panas adalah seluar pendek dari The Kooples. Rekaan seluar ini mirip seperti zaman 90-an, peragaan bersukan, dan perincian seperti rantai dompet, menambah personaliti kepada rekaan ini.

 

Paul Smith Drawstring Trousers

seluar ‘drawstring’ ini dapat menonjolkan sifat olahraga anda melalui padanan peragaan. Walaupun ia mungkin sesuai untuk bersukan, tetapi juga dipadankan untuk pemakaian kasual.

 

Polo Ralph Lauren Classic Fit Stretch Newport Pants

Jika seluar pendek dari Chino bukan untuk anda, Mungkin anda suka seluar panjang dalam rona warna yang ceria ini dari Ralph Lauren. Seluar ini ringan untuk pemakaian sepanjang hari dan juga mempunyai ‘fitting’ yang amat selesa.