6PM : Edisi Kanak-Kanak

Fesyen bukan sahaja terhad pada orang dewasa. 6pm – platform yang menawarkan diskaun untuk fesyen pasaran Amerika Syarikat – Menawarkan ribuan tawaran hebat untuk rekaan-rekaan yang trendi untuk seisi keluarga. Mereka juga menjanjikan rekaan-rekaan baru setiap hari!

Di 6pm , anda boleh mendapatkan jenama-jenama ternama untuk anak-anak anda seperti Munster Kids, Roxy and Lucky Brand dan jenama-jenama mewah seperti Stella McCartney, Kate Spade, Chloe dan Fendi.

Di Buyandship, kami telah menyenaraikan tawaran-tawaran yang terhebat untuk anda. Ibu bapa tidak perlu berkoyak poket untuk mendapatkannya untuk Si Kecil! Tidak percaya? Lihat sahaja senarai yang telah kami sediakan untuk Si Kecil dari 6pm!

   Pro tip: 6pm tidak menawarkan penghantaran antarabangsa; Walaupun begitu, 6pm menawarkan penghantaran dalam negeri secara percuma dengan pembelian sebanyak USD $50. Ambil peluang ini untuk mendapatkan caj penghantaran antarabangsa yang rendah. Dapatkan akses kepada alamat gudang Amerika Syarikat kami untuk penjimatan berganda!

Stella McCartney Kids Georgie Stacked Cars Long Sleeve Tee

Baju lenggan panjang unisex ini dari Stella Mccartney sesuai untuk Si Kecil yang suka berlumba.

Dolce & Gabbana Kids Bulldog One-Piece

Nikmati detik-detik indah bersama Si Kecil dengan baju dari Dolce & Gabbana dengan bandana untuk menyempurnakan OOTD  yang comel.

Fendi Kids ‘Fantastic Fendi Colours’ Jogging Shorts

Dapatkan peragaan summer untuk anak-anak anda. Rekaan ini dari Fendi sesuai untuk anak-anak yang lebih aktif kerana meskipun mereka berpeluh, mereka tetap bergaya. 

Lanvin Kids Tossed Letters T-Shirt

Kanak-kanak juga harus memiliki peragaan asas dalam koleksi mereka. Antaranya adalah T-shirt dari Lanvin untuk dipadankan dengan apa sahaja yang apa jua untuk keselesaan sepanjang hari.

Oscar de la Renta Childrenswear Mikado Flower Jungle Button Dress with Pleats

Osca de la Renta adalah jenama yang popular untuk peragaan kanak-kanak. Dapatkan rekaan-rekaan yang feminin dan unik dari jenama ini!

Sonia Rykiel Kids Adama Bell Sleeve Dress w/ Floral Embroidery

Serlahkan personaliti boho-chic Si Kecil dengan padanan baju bunga-bungaan dari Sonia Rykiel. Anda boleh padankan baju ini dengan seluar mahupun skirt untuk keselesaan Si Kecil sepanjang hari.